Οδηγός: Πώς να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας στο Xbox One, και series X( mirroring)

Published on 25 February 2021 at 18:25

Γνωρίζατε ότι η Microsoft έχει δημιουργήσει μια επίσημη μέθοδο για να αντικατοπτρίσετε (και ακόμη και να χειριστείτε) τον υπολογιστή σας Windows 10 μέσω του Xbox; Είναι αλήθεια, και λειτουργεί πραγματικά πολύ καλύτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς.
Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Wireless Display App από το Microsoft Store, η οποία λειτουργεί στο Xbox One, το Xbox Series X και το Xbox Series S. Ξεκινήστε το και θα σας πει ότι το Xbox σας είναι "έτοιμο για σύνδεση" ('ready to connect')

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο pc (windows 10), κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε "display". Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεση σε ασύρματη οθόνη» και όταν εμφανιστεί η επιλογή «Xbox» (πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με το Xbox), κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι ο υπολογιστής σας αντικατοπτρίζεται στην κονσόλα σας!

Ακολουθεί μια λίστα με τις δυνατότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όταν το κάνετε αυτό:

  • Μοιραστείτε άμεσα φωτογραφίες που μόλις έχετε τραβήξει με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να συγχρονιστούν μέσω cloud υπηρεσίας .
  • Κοινοποιήστε βίντεο κλιπ που έχετε καταγράψει με την οικογένεια και τους φίλους σας.
  • Προβάλετε τα αγαπημένες σας websites με τον Microsoft Edge στη μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού σας
  • Αντικατοπτρίστε τα Android παιχνίδια σας στην τηλεόρασή σας, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι σας
  • Παίξτε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας στο Xbox με το χειριστήριο του xbox.
  • Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας μέσω Xbox,με το χειριστήριο αντί για ποντίκι/πληκτρολόγιο

Όπως μπορείτε να δείτε, η Microsoft διαφημίζει επίσης τη δυνατότητα των συσκευών Android να χρησιμοποιούν το Wireless Display , αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επιτυχής χρήση, οπότε φαίνεται να λειτουργεί μόνο για συγκεκριμένες συσκευές.

Η λειτουργία του χειριστηρίου αποδίδει πολύ καλά, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε εύκολα το ποντίκι του υπολογιστή σας με το gamepad σας, αλλά ένα μειονέκτημα της ασύρματης οθόνης είναι ότι η παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο είναι μερικές φορές αποκλεισμένη κατά τη χρήση του Microsoft Edge.

By Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.