Το μέλλον του Titanfall είναι στα χέρια της Respawn.

Published on 27 February 2021 at 04:01

Η αγαπη για το Titanfall στο κόσμο του Xbox, όσο για το αρχικό όσο και το σίκουελ με το απίστευτο campaig. Με τα χρόνια, είχαμε το Apex Legends ως  battle royale spin-off, αλλά τίποτα νέο στη κύρια σειρά. Η EA είπε ότι αυτό οφείλεται στο Respawn.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο IGN, η Laura Meile, επικεφαλής του στούντιο της EA, μίλησε για το μέλλον του Titanfall. Σημείωσε την επιτυχία του franchise, αλλά είπε ότι "η ομάδα θα καθορίσει τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Apex και το Titanfall".

"Το Apex λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Titanfall και η ομάδα της Respawn είναι απίστευτα υπερήφανη για αυτή την κληρονομιά και το εμπορικό σήμα. Αυτή η ομάδα θα καθορίσει τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Apex και το Titanfall. Δεν πιστεύω στη καθοδηγηση της σκηνοθεσίασ ή την ενημέρωση των ομάδων παιχνιδιών για το τι να δημιουργήσουν, πρέπει να προέρχεται από την κοινότητα των παικτών και την έμπνευση και τα κίνητρα των προγραμματιστών.

Με την επιτυχία του Apex Legends να αυξάνεται συνεχώς, είναι αβέβαιο ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του Titanfall. Η συνέχεια απέτυχε να έχει μια τεράστια έναρξη, αλλά με την πάροδο των ετών έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Ίσως ο Respawn το σημειώνει αυτό και προετοιμάζεται για μια τρίτη καταχώρηση; Ελπίζω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.