Το The Forgotten City θα έρθει αποκλειστικά στο Xbox και Pc

Published on 2 March 2021 at 16:25

Το The Elder Scrolls V: Skyrim έχει τροποποιηθεί με χίλιους τρόπους χάρη σε ενδιαφέροντα mods από διάφορους φίλους του, όπως συνέβη με το γνωστό The Forgotten City. Αρχικά, αυτό ήταν ένα από τα πιο κατεβασμένα mods, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια λήψεις. Η μεγάλη επιτυχία και τα βραβεία που κερδήθηκαν τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν τον Modern Storyteller να κάνει το mod σε ένα εντελώς ανεξάρτητο παιχνίδι. Με μια καθυστέρηση που δεν του επέτρεψε να βγει στην αγορά τον περασμένο χειμώνα του 2020, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι το The Forgotten City θα φτάσει αποκλειστικά στο Xbox και το PC (Steam).

Ο προγραμματιστής του The Forgotten City εργάζεται για το remake του επιτυχημένου mod που είναι εντελώς διαχωρισμένο από το Skyrim ως ανεξάρτητος τίτλος. Τεχνικά  βασίζεται στην Unreal Engine 4, για να αποδώσει το καλύτερό του στο Xbox Series X|S, το Xbox One και τον υπολογιστή. Το  The Forgotten City κάνει άλματα στο χρόνο στα οποία θα ξαναζήσουμε τις τελευταίες στιγμές της Αρχαίας Ρώμης και του λαού της σε έναν ατελείωτο κύκλο. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε πληροφορίες και να συλλέξετε στοιχεία για να λύσετε γρίφους μέσα από απίστευτα ταξίδια.

Το The Forgotten City θα φτάσει αποκλειστικά στο Xbox και τον υπολογιστή, καθώς οι δημιουργοί της δεν το έχουν σκεφτεί προς το παρόν να το μεταφέρουν σε άλλες πλατφόρμες, αν και θα ακούσουν τους οπαδούς, για παράδειγμα, να είναι σε θέση να καταλήξουν να φέρουν αυτό το ενδιαφέρον mod που μετατράπηκε σε αυτόνομο παιχνίδι σε άλλες πλατφόρμες στο μέλλον.

Το παιχνίδι μεταφέρει τον παίκτη περίπου 2.000 χρόνια στο παρελθόν. Εκεί εξερευνούν μια υπόγεια πόλη στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όπου 26 ψυχές καταδικάζονται σε θάνατο αν ένας από αυτούς σπάσει έναν μυστικό χρυσό κανόνα. Το καθήκον μας είναι να δημοσκοπούμε τα μυστικά της πόλης και να ξαναζούμε τις τελευταίες ώρες της ζωής των ψυχών ξανά και ξανά, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να τους σώσουμε όλους από το θάνατο κάποια στιγμή. Η εστίαση του παιχνιδιού είναι στην εξερεύνηση και την ιστορία, στην οποία οι παίκτες πρέπει να λάβουν σοβαρές ηθικές αποφάσεις. Το The Forgotten City έχει πολλές διαφορετικές καταλήξεις και επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και να λύσουν διάφορους γρίφους με διαφορετικούς τρόπους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.