Το Halo Infinite θα είναι το μεγαλύτερο και πλουσιότερο παιχνίδι σε περιεχόμενο που έχει γίνει ποτέ.

Published on 3 March 2021 at 22:46

Δεν είναι περίεργο για κανέναν να βλέπει τα ανακοινωθέντα και τις συνεντεύξεις που εδώ και λίγους μήνες, έχουν γίνει από την 343 Industries, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για το νέο κεφάλαιο του Halo. Τώρα έχουμε νέες δηλώσεις του Joe Staten  όπου έχει προαχθεί σε επικεφαλής έργου στο Halo: Infinite, από όπου διευθύνει τη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το Halo Infinite θα είναι το μεγαλύτερο και πλουσιότερο παιχνίδι σε περιεχόμενο, ή έτσι λέει. Ας το δούμε λεπτομερώς:

Το παιχνίδι θα φτάσει σε καταστήματα και κονσόλες αργότερα φέτος (ακόμα δεν γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία) και θα προσπαθήσει να φέρει όλες τις φιλόδοξες ιδέες που ακόυγονται εδώ και αρκετό καιρό.

Καθώς διαβάζετε την ενημέρωση του περασμένου μήνα , ίσως αναρωτιέστε τι έκανα όταν έφτασα στο στούντιο πριν από ένα χρόνο: Τι είδους παιχνίδι είναι το Halo Infinite;

Ο Joe, ο οποίος εξηγεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, όπως η ποικιλία των αποστολών ή μοναδικούς εχθρούς. Εξασφαλίζει ότι το Halo: Infinite θα έχει μεγάλα σχέδια για να πραγματοποιήσει έναν ανοιχτό κόσμο που ικανοποιεί τον παίκτη. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, λέει. Το παιχνίδι Halo που αρχικά φανταστήκαμε πριν από 20 χρόνια.

Πρέπει να πω ότι σχεδιάσαμε το Halo Infinite για να σας δώσουμε περισσότερη ελευθερία από ποτέ ως στρατιώτης, και μπορείτε να κάνετε αυτό που υποτίθεται ότι κάνει ένας Spartan: να επιβιώσετε από μια διαστημική μάχη, να σχεδιάσετε την επίθεσή σας, να περιβάλλετε τον εχθρό και να αντιμετωπίσετε τυχόν εκπλήξεις που έρχονται στο δρόμο σας. Ετοιμαστείτε για την επόμενη μάχη και συνεχίστε την αποστολή σας


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.