Αυτά είναι τα 2 δωρεάν παιχνίδια Xbox για τις Free Play Days.

Published on 5 March 2021 at 22:48

Στο σύνολο των παιχνιδιών που είναι ήδη διαθέσιμα στο Xbox Game Pass, η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα τα 2 δωρεάν παιχνίδια Xbox για τις Free Play Days, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παίξουμε πολλούς τίτλους δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά, τα δωρεάν παιχνίδια για τα Xbox Series X|S και Xbox One είναι τα Going Under και ο επιτυχημένος τίτλος που αναπτύχθηκε από τη RageSquid, Descenders.
Αυτά τα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα για δωρεάν λήψη από το Microsoft Store μέχρι την επόμενη Κυριακή, 7 Μαρτίου, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις, η ημερομηνία των δωρεάν δοκιμών μπορεί να παραταθεί για αρκετές ακόμη ημέρες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση και στα 2 δωρεάν παιχνίδια Xbox για τις Ημέρες Δωρεάν Παιχνιδιού, πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate ή Xbox Live Gold.

Δωρεάν λήψη του Going Under για Xbox One και Xbox Series X|S.

To Going Under είναι ένας σατιρικό dungeon crawler για την εξερεύνηση των καταραμένων ερειπίων αποτυχημένων επιχειρήσεων τεχνολογίας. Ως μη αμειβόμενος ασκούμενος στη δυστοπική πόλη  Neo-Cascadia, θα χρησιμοποιήσετε σκουπίδια γραφείου ως όπλο καθώς περνάτε μέσα από τα αντισυμβατικά μπουντρούμια κάτω από την πανεπιστημιούπολη της εταιρείας σας.

 

Δωρεάν λήψη του Descenders για Xbox One και Xbox Series X|S.

ToDescenders  είναι ένα ακραίο downhill (mountain bike) freeride για τη σύγχρονη εποχή, με επίπεδα που προκύπτουν από διαδικασίες και όπου τα λάθη έχουν πραγματικές συνέπειες. Θα καταφέρεις να οδηγήσεις την ομάδα σου στη δόξα και νσ γίνεις ο επόμενος θρυλικός Descender;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.