Η Rare γιορτάζει την 20η επέτειο του Conker

Published on 5 March 2021 at 21:21

Ο Conker γιορτάζει, καθώς κλείνει τα 20 σήμερα. Και η Rare δεν θα έχανε τα γενέθλια του. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του προγραμματιστή. 

Επιπλέον, ανακοίνωσαν ότι με την ευκαιρία αυτής της επετείου πρόσθεσαν ένα νέο Merchandising του Conker στο κατάστημά τους για την απόλαυση όλων των οπαδών τους.

Μια γιορτή που αξίζει περισσότερο που ακόμη και η πιο πρόσφατη επιτυχία της το Sea of Thieves ήθελε να θυμηθεί τον αγαπημένο μας σκίουρο. Πώς? Με νέα cosmetics για το σκάφος μας, όπως ένα νέο κράνος.

Ενώ το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά στο Nintendo 64, οι παίκτες Xbox έχουν τις καλύτερες επιλογές τώρα. Τόσο το αρχικόConker (μέσω Rare Replay) όσο και το μεταγενέστερο remake, Conker Live / Reloaded, είναι διαθέσιμα σε όλη την οικογένεια Xbox.Tο πρωτότυπο κυκλοφορεί η έκδοση χωρίς λογοκρισία, ενώ το remake έχει μερικά εντυπωσιακά οπτικά εφέ (ειδικά στο Xbox Series X|S με αυτόματο HDR).

Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουμε δει τον αγαπητό μας Conker για τελευταία φορά. Το είδος της πλατφόρμας φαίνεται να επιστρέφει πολύ έντονα, οπότε ίσως αυτή η εικοστή επέτειος μπορεί να είναι απλά η δικαιολογία για να το φέρει πίσω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.