Το Xbox θα λάβει ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης και θα είναι ο Microsoft Edge

Published on 7 March 2021 at 15:40

Μερικοί από εμάς χρησιμοποιούν συχνά το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Xbox μας, είτε πρόκειται για την ολοκλήρωση καθημερινών εργασιών είτε για την αναζήτηση συγκεκριμένων στοιχείων. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πάντα τη βέλτιστη εμπειρία, καθώς το πρόγραμμα περιήγησης δεν έχει ενημερωθεί πρακτικά από τότε που έφτασε στις κονσόλες μας το 2015. Ευτυχώς, η Microsoft εργάζεται για να μας φέρει ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης για τις κονσόλες μας, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε μια καλύτερη εμπειρία χάρη σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας με χαμηλότερους χρόνους φόρτωσης.

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης για τις κονσόλες μας είναι αυτό που υπάρχει ήδη στον υπολογιστή, το οποίο μέρα με τη μέρα προσελκύει περισσότερους χρήστες ,χάρη σε διάφορες λειτουργίες, τους χρόνους φόρτωσης και άνεση. Μιλάμε για τον Microsoft Edge, μια νέα εφαρμογή που θα αντικαταστήσει την τρέχουσα και πολύ σύντομα.

Αυτή η νέα εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για πολλούς Insiders , το οποίο ανακάλυψαν αυτό το νέο πρόγραμμα περιήγησης ψάχνοντας στο Xbox . Επίσης, θυμηθείτε ότι βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Chromium.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.