Συνεχίζει να μειώνεται η τιμή στις κάρτες SSD Seagate για τα Xbox series X/S .

Published on 7 March 2021 at 12:22

Όπως γνωρίζετε, τα Xbox Series X|S μπορούν να επεκτείνουν τη μνήμη αποθήκευσης μέσω εξωτερικών σκληρών δίσκων 3.0 για παιχνίδια Xbox One και  μέσω καρτών επέκτασης Seagate 1TB για παιχνίδια βελτιστοποιημένα για τις νέες κονσόλες. Ένα από τα μειονεκτήματα αυτών των καρτών επέκτασης είναι η τιμή τους, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας κατασκευαστής που τις δημιουργεί και η τιμή δεν έχει μετακινηθεί πολύ από τότε που κυκλοφόρησαν στις 10 Νοεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή η μόνη διαθέσιμη που μπορούμε να βρούμε στην αγορά είναι της Seagate του 1TB και η τιμή έχει μόλις μετακινηθεί από την επίσημη τιμή του αυτό το μήνα . Η επίσημη τιμή είναι 250,00 ευρώ, αλλά τώρα μπορείτε να τη βρείτε με μια μικρή έκπτωση.

Κάρτα επέκτασης SSD Seagate για xbox series X/S στην καλύτερη τιμή.
Η κάρτα επέκτασης Seagate για το Xbox Series X|S σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και είναι η μόνη εξωτερική συσκευή αποθήκευσης που επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν την ίδια απόδοση της Xbox Velocity Architecture  όταν παίζουν παιχνίδια βελτιστοποιημένα για κονσόλες xbox επόμενης γενιάς.

Η προσαρμοσμένη κάρτα αποθήκευσης αντικατοπτρίζει τέλεια τη λειτουργικότητα του Internal Solid State Drives (SSDs) του Xbox Series X και του Xbox Series S και έχει επιπλέον χωρητικότητα 1 TB που επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρώσουν την κληρονομιά τεσσάρων γενεών Xbox,παιχνίδια νέας γενιάς με συμβατά παιχνίδια  του Xbox One , Xbox 360 και original Xbox.
Η κάρτα επέκτασης χώρου αποθήκευσης έχει κομψή σχεδίαση και είναι βελτιστοποιημένη για αναπαραγωγή παιχνιδιών Xbox από τον εσωτερικό SSD ή από  κάρτα επέκτασης χώρου αποθήκευσης χωρίς να θυσιάζονται γραφικά, ταχύτητα, χρόνοι φόρτωσης ή ρυθμός καρέ.
Η κάρτα επέκτασης αποθήκευσης Seagate για το Xbox Series X|S περιλαμβάνει περιορισμένη εγγύηση τριών ετών.

 

 

 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.