Το The Lord of the Rings Gollum θα ήταν στο Future Games Show.

Published on 7 March 2021 at 17:52

Το 2021 μας έδωσε μια καλή προοπτική για τους οπαδούς του J.R.R Tolkien με την άφιξη του The Lord of the Rings Gollum. Η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα που κάποτε ονομαζόταν Smeagol,πριν το μοναδικό δαχτυλίδι κλέψει την ψυχή του, είναι ένας κενός καμβάς για να φτιάξει ένας ικανός δημιουργός μια αξέχαστη ιστορία. Δυστυχώς, όπως και τόσες άλλες κυκλοφορίες φέτος, η παραγωγή αναβλήθηκε για το 2022.

Οι προγραμματιστές της Daedalic Entertainment αποφάσισαν να πάρουν μερικούς ακόμα μήνες για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη ποιότητα στον τίτλο που θα μας επιτρέψει να παίξουμε με το Gollum, στην παραγωγή που έχει προγραμματιστεί για το Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PS4 και PS5, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν θα μας εμποδίσει να δούμε σύντομα κάποια νέα.

Το παιχνίδι θα επανεξετάσει τη ζωή αυτού του περίεργου και περίπλοκου χαρακτήρα μέσα  από μια πολλά υποσχόμενη και απολύτως πρωτότυπη ιστορία. Η περιπέτεια θα μας προσκαλέσει να ταξιδέψουμε στη Μέση Γη ως Γκόλουμ, θα ανέβουμε, θα σκαρφαλώσουμε και θα κρυφτούμε στα πιο επικίνδυνα μέρη, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από το σκληρό πρόσωπο του χαρακτήρα, θα συναντήσουμε τον Smeagol της εποχής προτού βρεθεί στο δρόμο του το μοναδικό δαχτυλίδι.

Τα τελευταία νέα ανάπτυξης ήρθαν τον περασμένο Μάιο, αλλά η ανακοίνωση της παρουσίασης του προγραμματιστή που θα πραγματοποιηθεί περίπου 15 λεπτά πριν από το Future Game show στις 25 Μαρτίου λογικά θα μας ενημερώσει για τα σχέδια επί του τίτλου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.