Η Microsoft είναι ενήμερη για τα σφάλματα στα χειριστήρια Xbox.

Published on 8 March 2021 at 15:02

Πριν από λίγους μήνες πήραμε τη νέα γενιά κονσολών και έτσι ένα νέο χειριστήριο. Η Microsoft τελειοποιεί τα χειριστήρια Xbox, υποσχόμενη καλύτερη απόκριση και ευκολία. Ωστόσο, στον πρώτο τομέα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα.

Τα χειριστήρια Xbox ενημερώνονται συνεχώς, όπως και οι κονσόλες. Προφανώς η τελευταία ενημέρωσή τους προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στους παίκτες, όπως χαμηλότερο ποσοστό ή και απουσία απόκρισης είτε στο Xbox είτε στον υπολογιστή. Εννοείται βέβαια οι άνθρωποι στο Redmond γνωρίζουν το πρόβλημα και ήδη εργάζονται για μια λύση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σύντομα θα έχουμε μια λύση για τα χειριστήρια Xbox.Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τα ζητήματα επεκτείνονται σε πολλούς χρήστες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα τους. Αυτό το πρόβλημα αποκαλύφθηκε μέσω του The Loadout, όπου ένας χρήστης αφηγήθηκε τα συνεχή προβλήματά του με τα νέα χειριστήρια, λέγοντας ότι σε 15λεπτά παιχνιδιού το κουμπί "Y" (αν καταγραφόταν),  αποτύγχανε επανειλημμένα. Η Microsoft βλέποντας τις δηλώσεις, αποφάσισε να απαντήσει στο μέσο ως εξής:

 

"Στη Microsoft, υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα μας σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα νέα ασύρματα χειριστήρια Xbox και οι ομάδες μας εργάζονται ενεργά για μια λύση. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, συνιστούμε στους πελάτες μας να επισκέπτονται την Υποστήριξη Xbox για βοήθεια."

 

Ακολουθεί ένα βίντεο όπου μπορούμε να δούμε μερικά από αυτά τα ζητήματα και φυσικά αναμένουμε μια λύση σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.