Το Everwild θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Published on 9 March 2021 at 11:00

Το Everwild είναι το πολλά υποσχόμενο νέο παιχνίδι στο οποίο η Rare εργάζεται εδώ και λίγο καιρό. Το αγγλικό στούντιο θα μετακινηθεί από τις θάλασσες του Sea of Thieves σε μαγικούς κόσμους όπου θα εμφανιστούν κάθε είδους πλάσματα και ζώα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πάρα πολλά για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους των Xbox Game Studios, αλλά αυτά τα λίγα που διαβάζουμε ή ακούμε για το Everwild μας κάνουν να το περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από την ίδια τη Rare και συγκεκριμένα ένας από τους προγραμματιστές ισχυρίζεται ότι το Everwild θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ πριν.
Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον μονίμως ενεργό Idle Sloth, (έναν χρήστη του Twitter αφοσιωμένο στην αναζήτηση ειδήσεων που σχετίζονται με τον κόσμο του Xbox) που μας δείχνει το προφίλ LinkedIn του James Blackham, του επικεφαλής σχεδιαστή του Everwild. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο, ουσιαστικά το σχόλιο που προσθέτει ο James Blackham στην  ανάρτηση που μοιράζεται, επισημαίνει πόσο ξεχωριστό είναι να εργάζεσαι στη Rare, αφού εκτός του ότι πρόκειται για ένα στούντιο με ιστορία έχουν στα χέρια τους ένα παιχνίδι "που δεν έχει δει ποτέ πριν ο κόσμος", καθιστώντας σαφές ότι έχουν να κάνουν με ένα από τα πιο πρωτότυπα και ξεχωριστά παιχνίδια
 Εμείς περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το Everwild να κάνει κι άλλη εμφάνιση, ιδανικά συνοδευόμενη από νέο gameplay και πολλές πληροφορίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.