Η Microsoft καλωσορίζει επίσημα τη Bethesda στην ομάδα Xbox.

Published on 9 March 2021 at 17:24

Επισημοποιήθηκε! Η Microsoft και η ZeniMax Media επιβεβαίωσαν σήμερα ότι η Bethesda εντάχθηκε στην ομάδα Xbox, καθώς η εξαγορά που ξεκίνησε πέρυσι έχει ολοκληρωθεί. Το αφεντικό του Xbox  Phil Spencer  ανακοίνωσε τα νέα.


Οι σημαντικότερες πληροφορίες προκύπτουν απ'την ανακοίνωση οτι "μερικοί νέοι τίτλοι στο μέλλον" από τη Bethesda θα είναι αποκλειστικά για  Xbox και PC και ότι το Xbox και το PC "θα είναι το καλύτερο μέρος για να ζήσετε την εμπειρία των νέων παιχνιδιών της Bethesda".

Επιπλέον, ο Phil Spencer επιβεβαίωσε ότι η Microsoft θα φέρει επιπλέον παιχνίδια Bethesda στο Xbox Game Pass αργότερα αυτή την εβδομάδα και η ομάδα "θα έχει περισσότερα να μοιραστεί σχετικά με το τι θα ακολουθήσει για τις ομάδες μας αργότερα φέτος".

Δεν έχει γίνει ακόμα  καμμία αναφορά στη φημολογούμενη "εκδήλωση" που αναμενόταν να λάβει χώρα αυτή την Πέμπτη.

 

«Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες μας που ήρθαν μαζί μας σε αυτό το απίστευτο ταξίδι και στα εκατομμύρια των οπαδών της Bethesda σε όλο τον κόσμο. Τώρα που είμαστε μια ομάδα, μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για το μέλλον. Αργότερα θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε για το τι θα ακολουθήσει για τις ομάδες μας φέτος. Εν τω μεταξύ, για να γιορτάσουμε όπως πρέπει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, φέρνουμε επιπλέον παιχνίδια Bethesda στο Xbox Game Pass αργότερα αυτή την εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!"

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.