Δείτε τι περιλαμβάνει η ενημέρωση του Xbox για το Μάρτιο 2021.

Published on 10 March 2021 at 16:04

Η ενημέρωση του Xbox Μάρτιος 2021 θα αρχίσει να φτάνει σε όλους τους χρήστες πριν από την κυκλοφορία του νέου ασύρματου ακουστικού Xbox την επόμενη εβδομάδα και υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες για να περιμένετε τις επόμενες ημέρες. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του τι βρίσκεται καθ' οδόν, με περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες στο Xbox Wire: 

 

  • Προσαρμόστε την εμπειρία Xbox Wireless Headset (ασύρματα ακουστικά Xbox) στην κονσόλα ή τον υπολογιστή σας.

Στις 16 Μαρτίου, την ημέρα της κυκλοφορίας του Xbox Wireless Headset η εφαρμογή Αξεσουάρ Xbox (Xbox Accessories) στις συσκευές Xbox One, Xbox Series X|S και Windows 10 λαμβάνει μια ενημέρωση. Με την ενημέρωση, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβείς ρυθμίσεις ήχου για μια προσαρμοσμένη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων ισοσταθμιστή, της ενίσχυσης μπάσων, της ευαισθησίας αυτόματης σίγασης, της παρακολούθησης μικροφώνου και της φωτεινότητας του φωτός σίγασης του μικροφώνου.

 

  • Auto HDR και FPS σε συμβατά παιχνίδια παλιότερων γενεών(backwards compatible) για Xbox series X|S.

Αυτόν τον Μάρτιο, θα ενσωματωθεί επιλογή τόσο για το FPS Boost όσο και για το Auto HDR. Στις ρυθμίσεις διαχείρισης του παιχνιδιού σας, μπορείτε να πάτε στις επιλογές συμβατότητας (compatibility options) και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Auto HDR και το FPS Boost.

 

  • Τα επιτεύγματα επιστρέφουν στην εφαρμογή Xbox.

Τα επιτεύγματα επιστρέφουν! Είδαμε τα σχόλια των οπαδών ότι η κοινότητά μας θέλει να εισαχθούν επιτεύγματα στην εφαρμογή Xbox σε κινητά. Αυτό το μήνα δοκιμάζουμε διάφορες εμπειρίες σε σχέση με τα επιτεύγματα στην εφαρμογή, ξεκινώντας με ένα περιορισμένο σύνολο παικτών, οι οποίες στη συνέχεια θα φτάσουν σε όλους.  

 

  • Νέος τρόπος διαχείρισης των συνδρομών Xbox.

Φέρνουμε τη διαχείριση συνδρομών στην κονσόλα Xbox για να διευκολύνουμε τους χρήστες να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας χρέωσης, της επόμενης χρέωσης, της ημερομηνίας λήξης και άλλων.

 

  • Οι τηλεοπτικές καταχωρήσεις στο OneGuide καταργούνται.

Από τον Μάιο θα αποσύρουμε τις ζωντανές τηλεοπτικές καταχωρήσεις για το OneGuide στο Xbox One. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το OneGuide για προβολή από συνδεδεμένες συσκευές HDMI ή δέκτη τηλεόρασης USB. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το OneGuide για διέλευση HDMI και για να παρακολουθήσετε τηλεόραση μέσω δέκτη USB TV, αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στον οδηγό τηλεοπτικών καταχωρήσεων.

 

  • Η διαχείριση των παιχνιδιών βελτιώνεται.

Βελτιώσαμε την απόδοση φόρτωσης των επιλογών "Διαχείρισης" (Manage)  στo "Παιχνίδια και εφαρμογές μου" (My games and apps). Αφού αγοράσετε ένα παιχνίδι στο Store έκδοσης Xbox One και Xbox Series X|S, η επιλογή "Διαχείριση" καθιστά πιο σαφές ποια κομμάτια του πακέτου είναι καλύτερα για την κονσόλα σας, οπότε επιλέγετε εσείς ποια θέλετε να εγκαταστήσετε (Choose what to install) αντί να επιβάλλεται να κάνετε εγκατάσταση όλων (Install all).

 

 

 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.