Το τελευταίο τρέιλερ του It Takes Two αναδεικνύει το μοναδικό του co-op gameplay.

Published on 10 March 2021 at 17:44

To It Takes Two κυκλοφορεί σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες, στις 26 Μαρτίου και το τελευταίο τρέιλερ μας δίνει μια άλλη ματιά στους πολύχρωμους, παράξενους παίκτες του κόσμου που θα ταξιδέψουν οι παίκτες.
Από τη φαντασία του εκκεντρικού Josef Fares, το It Takes Two είναι μια μοναδική co-op περιπέτεια ενός ζευγαριού που έχουν καταλάβει με μαγικό τρόπο δύο χειροποίητες κούκλες. Από εδώ, η ιστορία στοχεύει να αναζωπυρώσει τη σχέση τους μέσα σε ποικίλα περιβάλλοντα και δράσεις. Πλατφόρμα, αγώνες, σκοποβολή τρίτου προσώπου, παζλ - είναι όλα εδώ, και το τελευταίο τρέιλερ δίνει μια συναρπαστική ματιά στην περιπέτεια.

«Μαγικά μεταμορφωμένοι σε κούκλες από την κόρη τους Rose, ο Cody και η Μay δέχονται πρόκληση από ένα κακόγουστο βιβλίο αυτοβοήθειας για την αγάπη - του Δρ Hakim - για να αποκαταστήσουν την υπό διάλυση σχέση τους. Το καινοτόμο gameplay, η συναισθηματική αφήγηση και οι στιγμές γέλιου συγχωνεύονται σε αυτή την πλούσια περιπέτεια-πλατφόρμα απαιτεί αποκλειστικά συνεργασία."

Ο Fares μας έδωσε επίσης την περασμένη εβδομάδα μια εις βάθος ματιά σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού που θα διατεθεί στους παίκτες αργότερα αυτό το μήνα. Σίγουρα φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται ολόκληρος ο νεροχύτης της κουζίνας! Το αν θα λειτουργήσει μένει να το δούμε, αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν του Fares σε παιχνίδια όπως το A Way Out, πιστεύουμε ότι μάλλον μας έρχεται από τα σωστά χέρια.
Και μην ξεχνάτε, ένας φίλος μπορεί να συμμετάσχει χωρίς επιπλέον χρέωση μέσω του Friend's Pass, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο ο ένας να έχει το παιχνίδι για να παίξετε και οι δύο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.