Ο δημιουργός του God of War είναι υπέρ της αποκλειστικότητας της Bethesda στο Xbox.

Published on 12 March 2021 at 14:43

H απόκτησης της Zenimax Media από τη Microsoft πιστοποιήθηκε και από την Ευρωπαϊκή ένωση, οπότε λίγες ώρες μετά, η Microsoft καθιστά αυτή τη συναλλαγή επίσημη, καλωσορίζοντας τους στην οικογένεια του Xbox.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, αυτό το καλωσόρισμα συνοδεύτηκε από την ξεκάθαρη επιβεβαίωση, ότι θα υπάρξουν παιχνίδια Bethesda που θα είναι μοναδικά για το οικοσύστημα Xbox, αφήνοντας κατά μέρος τη δυνατότητα να φτάσουν σε άλλες κονσόλες, γεγονός που έχει προκαλέσει ένα κύμα απόψεων επί του θέματος.

Ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν για αυτό το θέμα ήταν ο David Jaffe, δημιουργός του God of War, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είναι υπέρ της αποκλειστικότητας της Bethesda στο Xbox και επικρίνει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που παραπονιούνται για την πιθανότητα ότι οι τίτλοι Bethesda δεν θα φτάσουν σε περισσότερες πλατφόρμες.

 

Αυτά τα "Ω, όχι! Τα παιχνίδια της κας Bethesda είναι αποκλειστικά για το Xbox!" είναι σκουπίδια που αποπροσανατολίζουν την προσοχή στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης. Πηγαίνετε να αγοράσετε ένα Xbox series X, PS 5 fanboys.Δεν το αντέχετε οικονομικά; Βρείτε δουλειά ή κάντε οικονομία. Αλλά σας παρακαλώ: όχι άλλα παράπονα.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με αυτόν του Jaffe, αφού είναι φυσιολογικό τα στούντιο μιας εταιρείας να δουλεύουν και να αναπτύσσουν τίτλους αποκλειστικά για τις πλατφόρμες της. Αν θέλετε δώστε μας και τη δική σας άποψη στα σχόλια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.