Το Paradise Lost έρχεται στο Xbox στης 24 Μαρτίου.

Published on 13 March 2021 at 14:12

Το Paradise Lost είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που καθοδηγείται από αφήγηση πρώτου προσώπου και θα φτάσει για το Xbox One στις 24 Μαρτίου, εκδότη All In! Οι αγώνες ανακοινώθηκαν.

Η ιστορία ακολουθεί έναν αποκαλυπτικό κόσμο που παραμένει έρημος μετά τη ναζιστική εισβολή κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ως 12χρονο παιδί που χτενίζει τον κόσμο, θα συναντήσετε ένα καταφύγιο, το οποίο φιλοξενεί τα πολλά μυστικά του παιχνιδιού καθώς η ιστορία εξελίσσεται.

"Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε νικητή, αφήνοντας την καρδιά της Ευρώπης κρυμμένη πίσω από ένα πέπλο ακτινοβολίας, μεταμορφωμένη σε πυρηνική ερημιά από τους Ναζί. Ως Szymon, ένας 12χρονο ορφανό  που περιπλανιέται στην ερημιά, συναντάτε ένα τεράστιο, εγκαταλελειμμένο καταφύγιο. Βαθιά μέσα, ένα μυστηριώδες κορίτσι, η Ewa, επικοινωνεί με τον Szymon μέσω των ενδοεπικοινωνιών του καταφυγίου – ποια είναι και ποιες είναι οι προθέσεις της; Θα αποκαλύψεις τα μυστικά του παρελθόντος;"

Παράλληλα με το τρέιλερ κυκλοφορίας, η ομάδα παρουσίασε επίσης  13 λεπτά παιχνιδιού που βλέπετε παρακάτω, η οποία δίνει στους θεατές μια αίσθηση του τύπου των περιβαλλόντων που θα εξερευνήσουν και πώς η ιστορία θα εξελιχθεί μέσα σε αυτό κτίριο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.