Η ποτοαπαγόρευση έρχεται στο Game Pass.

Published on 14 March 2021 at 22:21

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι στρατηγικής Empire of Sin θα φτάσει στην υπηρεσία την επόμενη εβδομάδα στις 18 Μαρτίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα κατά τη διάρκεια του τελευταίου Paradox Insider, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι (το οποίο κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο)  θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass για κονσόλα και υπολογιστή.

Αν δεν το έχετε ακούσει ποτέ, το Empire of Sin είναι ένας τίτλος στρατηγικής που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 στο Σικάγο την εποχής της ποτοαπαγόρευσης, προκαλώντας σας να φτιάξετε μια συμμορία  να χτίσετε και να διαχειριστείτε την εγκληματική αυτοκρατορία σας και να υπερασπιστείτε την περιοχή σας από αντίπαλες συμμορίες με ένα από τα 14 πραγματικά και ιστορικά εμπνευσμένα αφεντικά της μαφίας όπως ο Al Capone.

Το Empire of Sin είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που ήρθε σε σας από Romero Games και Paradox Interactive και σας βάζει στην καρδιά του αδίστακτου εγκληματικού υποκόσμου της δεκαετίας του 1920 απαγόρευση-εποχή Σικάγο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.