4κ και 60Fps για το Ninja Gaiden Master Collection για το Xbox.

Published on 14 March 2021 at 23:11

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία της μεγάλης συλλογής για  Xbox το Ninja Gaiden Master Collection. Αυτή η πολυαναμενόμενη συλλογή θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να θυμηθούμε το έπος Ninja Gaiden όπως ποτέ άλλοτε.

Στο επίσημο κατάστημα Xbox, γνωρίζουμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα λειτουργούν σε κονσόλες Xbox με 4K και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό αναφέρεται στην έκδοση Xbox One X, επομένως στο Xbox Series X και το Xbox Series S μέσω συμβατότητας με παλαιότερες εκδόσεις μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι με αυτές τις τεχνικές δυνατότητες.

Το Ninja Gaiden Master Collection περιλαμβάνει
NINJA GAIDEN Sigma
NINJA GAIDEN 2
NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge

Είναι όλα τόσο διασκεδαστικά όσο θυμάστε, κρατώντας τη δράση ξέφρενη από τα αρχικά παιχνίδια.

 Εκτός από τονRyu Hayabusa, υπάρχουν και άλλοι 4 χαρακτήρες διαθέσιμοι: Ayane, Rachel, Momiji και Kasumi. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και εναλλάσσονται ελεύθερα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της μάχης.
Οι ηρωίδες που περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση είναι ίδιες με εκείνες των αρχικών παιχνιδιών. Επιπλέον, οι χαρακτήρες και οι σκηνές που μπορούν να αναπαραχθούν (λειτουργίες) διαφέρουν ανάλογα με το παιχνίδι.

Όλες οι λειτουργίες παιχνιδιού και τα ρούχα  του DLC που κυκλοφόρησαν προηγουμένως περιλαμβάνονται σε αυτήν τη έκδοσή. Εκτός από το Ryu Hayabusa, οι άλλοι χαρακτήρες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από διαφορετικά ρούχα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις θεαματικές μάχες με την εμφάνιση που προτιμάτε.

Αυτή τη στιγμή η Team Ninja δεν έχει σχέδια για ένα νέο παιχνίδι στο έπος, οπότε αυτό είναι το περισσότερο που μπορούμε σήμερα να φιλοδοξούμε να παρηγορήσουμε, να απολαύσουμε τα τρία παιχνίδια ενός από τα καλύτερα έπη της προηγούμενης και της προηγούμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.