Το Xbox επιβεβαιώνει σχέδια για καλοκαιρινή εκδήλωση με περισσότερα νέα της Bethesda.

Published on 16 March 2021 at 18:29

Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη έκπληξη, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι στη θέση τους. Το Xbox επιβεβαίωσε ότι σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για μια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι, η οποία θα εμβαθύνει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Bethesda.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής παρουσίασης σχετικά με την απόκτησή της από τη Microsoft, οι δύο εταιρείες έκαναν μία σύντομη αναφορά στο πότε οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν να ακούσουν περισσότερα για το μέλλον. Ο διευθυντής μάρκετινγκ Χbox Aaron Greenberg και η διευθύντρια μάρκετινγκ της Bethesda Erin Losi επιβεβαίωσαν ότι μια εκδήλωση βρίσκεται στη "φάση σχεδιασμού". Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι θα περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι προέρχεται από τις δύο εταιρείες.

Αν αυτό θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή Ε3, αν θα αποτελέσει μέρος της ή αν κάθε εταιρεία θα διατηρήσει τη δική της διοργάνωση μένει να το δούμε. Είναι νωρίς και τα σχέδια για την Ε3 είναι ακόμα πολύ ρευστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα ζωντανών εκδηλώσεων της ίδιας της E3 έχει ακυρωθεί, αλλά είναι πιθανόν να εργάζεται για την παράδοση μιας ψηφιακής εκδήλωσης.

Είναι επίσης πολλοί οι οπαδοί των παιχνιδιών της Bethesda,που θέλουν να ενημερωθούν. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κοινοποιήθηκαν νέες λεπτομέρειες για παιχνίδια όπως το The Elder Scrolls VI και το Starfield, και πολλοί οπαδοί ελπίζουν σε ένα νέο Dishonored ή Wolfenstein. Δυστυχώς, δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες.
Προς το παρόν, τα μέλη του Xbox Game Pass μπορούν να απολαύσουν τα 20 παιχνίδια Βethesda που έχουν εισαχθεί στην υπηρεσία μετά την εκδήλωση της . Αυτό περιλαμβάνει βαρείς τίτλους όπως το Dishonored 2 αλλά και μικρότερου κοινού όπως το DOOM 64. Υπάρχει μια τεράστια επιλογή, και χωρίς αμφιβολία κάτι για όλους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.