Το Outriders καταφθάνει στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του.

Published on 15 March 2021 at 17:53

Αφού κυκλοφόρησε η φήμη σε μεγάλο βαθμό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι το co-op shooter Outriders της Square Enix θα έρθει στο Xbox Game Pass την 1η Απριλίου για κονσόλα και Android. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, outriders είναι ένα co-op RPG shooter που βασίζεται σε ένα πρωτότυπο, σκοτεινό και απελπισμένο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, συνδυάζοντας με έντονο gunplay με βίαιες δυνάμεις και ένα οπλοστάσιο γεμάτο όπλα και εξοπλισμό. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την  People Can Fly του Gears of War: Judgement and Bulletstorm.

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε πριν από την 1η Απριλίου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν demo  Outriders αυτή τη στιγμή στο Xbox, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε μερικές  ώρες  παιχνιδιού με πολλούς παίκτες και φυσικά η πρόοδός σας θα συνεχιστεί με την επίσημη κυκλοφορία!

Καθώς η ανθρωπότητα αιμορραγεί στα χαρακώματα του Enoch, θα δημιουργήσεις τον δικό σου Outrider και θα ξεκινήσεις ένα ταξίδι στον εχθρικό πλανήτη.

Με πλούσια αφήγηση που εκτείνεται σε έναν ποικιλόμορφο κόσμο, θα αφήσετε πίσω τις φτωχογειτονιές και τις παραγκουπόλεις της First City και θα διασχίσετε δάση, βουνά και έρημο στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους σήματος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.