Ωρα για parkour στο Xbox.

Published on 16 March 2021 at 16:33

Εκεί που το Ghostrunnerμας έβαλε να τρέχουμε με σπαθιά, το Severed Steel θα μας κάνει να κάνουμε βόλτες και να γλιστράμε γύρω από την αρένα με καταστροφική δύναμη πυρός. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα μεγάλο συνοδευτικό κομμάτι, και έχει οριστεί να φτάσει στο Xbox One κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. 

Το επερχόμενος first-person shooter έχει να κάνει με την οικοδόμηση και τη διατήρηση της ορμής, καθώς οι παίκτες αποφεύγουν τις σφαίρες, πετούν όπλα και κανουν μια επίθεση από σφαίρες σε εχθρούς. Όλα αυτά γίνονται ενώ γλιστρούν σε καροτσάκια, κάτω από τις σκάλες και μια ποικιλία από άλλες κινήσεις parkour. Φαίνεται αρκετά συναρπαστικό, ειδικά σε τμήματα αργής κίνησης που φαίνονται εμπνευσμένα από εμβληματικές ταινίες όπως το The Matrix. Ο προγραμματιστής Greylock Studio ανακοίνωσέ:

"Το Severed Steel είναι ένα first-person shooter ενός παίκτη που διαθέτει ένα ρευστό σύστημα ακροβατικών, καταστρεπτικά voxel, περιβάλλοντα  φορτία χρόνου σφαίρας και έναν μοναδικό μονόχειρα πρωταγωνιστή. Είσαι εσύ, το δάχτυλο της σκανδάλης σου, και μια ατσάλινη μπότα ενάντια σε μια υπερκατασκευή γεμάτη κακούς. Τρέξε στους τοίχους ,'κανε βουτιές,  και αντιμετώπισε ολους του κακούς."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.