Οι προγραμματιστές του Dying Light 2 λένε ότι ανακοίνωσαν το sequel "πολύ νωρίς".

Published on 16 March 2021 at 19:59

Η Techland έχει αναγνωρίσει ότι ίσως να ανακοίνωσε το Dying Light 2 "πολύ νωρίς".
Σε μια επικοινωνία στον επίσημο λογαριασμό twitter του παιχνιδιού, ο προγραμματιστής αμφισβήτησε ισχυρισμούς ότι το παιχνίδι μαραζώνει στην "κόλαση της ανάπτυξης" (languishing in "development hell") έκφραση που χρησιμοποιείται για παιχνίδια που είναι για καιρό κολλημένα στο στάδιο της παραγωγής.

 

"[Απ' όσο γνωρίζω],ο ορισμός  της "κόλασης" προϋποθέτει ότι το παιχνίδι δεν σημειώνει καμία πρόοδο στην ανάπτυξη, ενώ το DL2 κινείται σταθερά μπροστά", ανέφερε η απάντηση στο Twitter. "Ανακοινώσαμε το παιχνίδι πολύ νωρίς, αλλά απέχει πολύ από το να βρίσκεται σε κόλαση."

 

Ένα επόμενο tweet που προστέθηκε στο ίδιο νήμα επιβεβαίωσε επίσης ότι η ομάδα "δοκιμάζει νέες τεχνολογίες" για να διασφαλίσει ότι ο μακρύς κύκλος ανάπτυξης δεν θα έχει αντίκτυπο στην καινοτομία ή την τεχνολογική δυναμική της συνέχειας.

 

"Να θυμάστε ότι δεν μένουμε πίσω, δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες και η δική μας μηχανή μας επιτρέπει να την ενημερώνουμε όπως επιθυμούμε, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε αν το παιχνίδι θα φαίνεται ή θα είναι ξεπερασμένο από άποψη μηχανικής", επέμεινε το tweet.

Σε περίπτωση που σας διέφυγε, την Παρασκευή ο επίσημος λογαριασμός Dying Light Twitter μοιράστηκε ένα σύντομο teaser που προγραμματίζει μια "ενημέρωση προγραμματιστών" για την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

 

"Έχουμε μερικά πράγματα να μοιραστούμε μαζί σας σχετικά με τη διαδικασία ανάπτυξης του Dying Light 2", αναφέρει το tweet. "Να είστε μαζί μας την επόμενη Τετάρτη." Στη συνέχεια πρότεινε στους οπαδούς να συντονιστούν στο Dying Light Discord για να ακούσουν πρώτοι τα νέα.

 

Μετά από 22 χρόνια στην εταιρεία, ο συγγραφέας του Dying Light 2 και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής Pawel Selinger έφυγε από την Techland, γράφοντας στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του ότι εύχεται "Το Dying Light 2 και τα επόμενα έργα να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.