Το απόλυτο Festival καταστροφής τρέχει πια σε 4Κ 60 FPS.

Published on 17 March 2021 at 12:07

Ο προγραμματιστής BugBear Entertainment επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι έχει πλέον αναβαθμιστεί σε 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Xbox Series X, αλλά είναι μόνο το Xbox Series X - τα Xbox Series S και PlayStation 5 δεν έχουν λάβει την ίδια αναβάθμιση, αν και η έκδοση Xbox Series S επιβεβαιώνεται ότι εκτελείται τώρα στα 4K, 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

"Έχουμε επίσης καλά νέα για τους ιδιοκτήτες του Xbox Series X. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε προσθέσει συγκεκριμένη υποστήριξη για αυτό το σοβαρό κομμάτι υλικού, πράγμα που σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής μπορείτε να απολαύσετε το Wreckfest που αποδίδεται στα 60fps σε πλήρη αναλυση 4K. Προφανώς 60fps κάνει μια σημαντική διαφορά σε ένα παιχνίδι αγώνων, οπότε θα είστε αρκετά τυχεροί για να το απολαυσετε στο Series X!"

Εκτός από την αναβάθμιση του Xbox Series X, προστέθηκε επίσης ένα νέο τουρνουά που ονομάζεται Woodland Dash (μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακατω τρέιλερ), μαζί με νέες διαδρομές, ένα νέο αυτοκίνητο , βελτιώσεις και διορθώσεις bugs.

Μην ξεχνάτε ότι το Wreckfest προστέθηκε πρόσφατα στο Xbox Game Pass και μπορείτε να δείτε αυτήν την αναβάθμιση τώρα, αν είστε συνδρομητής στην υπηρεσία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.