Το MechWarrior 5 έρχεται στο Xbox αυτόν τον Μάιο.

Published on 20 March 2021 at 15:22

Το MechWarrior 5: Mercenaries κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε υπολογιστές με Windows 10 τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά τώρα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ότι έρχεται στο Xbox One, το Xbox Series X και το Xbox Series S στις 27 Μαΐου (χάρη στο TheGamer).

Δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες ακόμα, αλλά το πρώτο μεγάλο DLC για το παιχνίδι - "Heroes of the Innersphere" λέγεται επίσης ότι κυκλοφορεί ταυτόχρονα. Να τι είχε να πει ο Robin Flodin, Διευθύνων Σύμβουλος της EG7 για την ανακοίνωση:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε επίσης σε θέση να δώσουμε στους παίκτες Xbox και Steam μια καλή δόση διασκέδασης MechWarrior. Είναι επίσης υπέροχο να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε ένα ακόμη παράδειγμα των εταιρειών EG7 που συνεργάζονται για να φέρουν έναν τίτλο παγκόσμιας κλάσης στην αγορά.»

Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για το αν το MechWarrior 5: Mercenaries θα έρθουν στο Xbox Game Pass για κονσόλα, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν το κάνει, καθώς περιλαμβάνεται επί του παρόντος στο Xbox Game Pass για Pc.

Το έτος είναι 3015. Τα πεδία μάχης κυριαρχούνται από πολεμικές μηχανές γνωστές ως BattleMechs. Ισοπεδώστε ολόκληρες πόλεις και αποδεκατίστε τον εχθρό στο BattleMech σας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.