Εντοπίστηκε μια αναπάντεχη αλλαγή ονόματος του Xbox Live.

Published on 21 March 2021 at 16:45

Σήμερα είχαμε μια μικρή έκπληξη! Ο όρος "Xbox Live" υπάρχει από την κυκλοφορία του στα τέλη του 2002, αλλά σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση του Xbox, μπορεί ενδεχομένως να πρόκειται να πάρει κάποιο είδος αλλαγής επωνυμίας.

Κάποιοι Xbox Insiders με την πιο πρόσφατη Alpha ενημέρωση  έχει παρατηρήσει ότι οι βιβλιοθήκες καταγραφής των κονσολών τους δεν αναφέρονται πλέον  Xbox Live, αλλά αντ 'αυτού  αναφέρουν το "Xbox network", με διάφορες εικόνες να έχουν αναρτηθεί ως απόδειξη στο διαδίκτυο:

Συγκεκριμένα, αυτό ακολουθεί τις ειδήσεις του Ιανουαρίου στις οποίες η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τα δωρεάν παιχνίδια δεν θα απαιτούν πλέον Xbox Live Gold στο μέλλον και ότι τα σχέδια είχαν ακυρωθεί για την αύξηση της τιμής της υπηρεσίας.

Φημολογείται πέρυσι σε πολλές περιπτώσεις ότι η Microsoft μπορεί να επιλέξει να καταργήσει σταδιακά το Xbox Live Gold εντελώς και να κάνει το multiplayer εντελώς δωρεάν μέχρι ενός  σημείου, αλλά τίποτα επίσημο δεν το έχει επισημάνει ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αυτή η αλλαγή σημαίνει κάτι σημαντικό μακροπρόθεσμα, αλλά σίγουρα μας ανεβάζει το ενδιαφέρον κατακόρυφα!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.