Η αποκάλυψη του Battlefield 6 έρχεται το Μάιο (ΦΗΜΗ).

Published on 22 March 2021 at 15:21

Το Battlefield 6 επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, και η ΕΑ είπε ότι το παιχνίδι, που αναμένεται αργότερα φέτος, θα αποκαλυφθεί πλήρως αυτή την άνοιξη.

Πότε ακριβώς την άνοιξη όμως; Λοιπόν, φαίνεται ότι η αποκάλυψη μπορεί να είναι στον ορίζοντα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jeff GRubb, η αποκάλυψη του Battlefield 6 έρχεται τον Μάιο.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου podcast του GamesBeat Decides, ο Grubb είπε ότι αν και "τα πράγματα εξακολουθούν να είναι ρευστά", αφού δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, η EA εργάζεται επί του παρόντος για να αποκαλύψει τον τίτλο αυτό το Μάιο, πριν από το "γενικό χρονικό πλαίσιο της E3", το οποίο είναι ο Ιούνιος.
H DICE, φυσικά, ηγείται της ανάπτυξης στο επόμενο Battlefield, αλλά πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι τα παιχνίδια της Criterion θα χρειαστεί να δουλευτούν περισσότερο , με αποτέλεσμα το φετινό παιχνίδι Need for Speed να καθυστερήσει.

Εν τω μεταξύ, η DICE LA εργάζεται επίσης σε κάτι που σχετίζεται με το Battlefield, αν και δε γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται για δουλειά υποστήριξης για το φετινό παιχνίδι ή ένα ξεχωριστό έργο. Πρόσφατες διαρροές έχουν αποκαλύψει ότι το Battlefield 6θα είναι cross-gen,θα είναι τοποθετημένο στη σύγχρονη εποχή, θα έχει σαφώς βελτιωμένη και πιο δυναμική καταστροφή και πολλά άλλα.

                                                                                                                                                                                                                                                                    by Boltok Bill  /  VoodooVale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.