Έρχεται το Rustler για το Xbox.

Published on 23 March 2021 at 11:29

Ο καθένας ξέρει ότι το franchise τουGrand Theft Auto  είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο επιτυχημένα στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Πολλοί προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν τον τύπο με διαφορετικούς τρόπους, όπως το Rustler, ο νέος τίτλος των Modus Games και Jutsu Games, ένα παιχνίδι παρόμοιο με το GTA, αλλά που διαδραματίζεται σε μεσαιωνικούς χρόνους, αναφερόμενος στον εαυτό του ως "Grand Theft Horse". Ενώ αυτός ο τίτλος είναι διαθέσιμος για Early Access στο Steam από το 2019, αλλά τώρα ανακοίνωσαν το Rustler για το Xbox Series X|S, το Xbox One, το PS5, το PlayStation 4 και το Nintendo Switch.

Ένα πρόσφατο preview που εμφανίζεται από την Modus Games δίνει στους οπαδούς μια επισκόπηση του τι ακριβώς είναι το Rustler, ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου όπου οι παίκτες μπορούν να "γίνουν νταήδες σε ένα μεσαιωνικό περιβάλλον"

Στο Rustler, θα παίξουμε ως Guy, έναν ληστή στο Μεσαίωνα που θα μας κάνει να κλέψουμε άλογα, να τρομοκρατήσουμε τους ανθρώπους του χωριού, να πετάξουμε αγελάδες στον ουρανό και να προκαλέσουμε μόνο απόλυτο χάος ,όλα αυτά με τη ρητή πρόθεση να καταλήξουμε να κερδίσουμε το Μεγάλο Τουρνουά και να πάρουμε το χέρι της πριγκίπισσας, αποδεικνύοντας ότι είστε νικητής στη ζωή.

Θα σας κρατάμε ενήμερους με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rustler και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, μαζί με οποιαδήποτε μελλοντική πρόσθετη πρόοδο ανάπτυξης. Προς το παρόν, μπορείτε να μεταβείτε στο Steam και να συμμετάσχετε στην πρώιμη πρόσβασή του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.