Η έκδοση Xbox One του Outriders "δεν θα έχει προβλήματα όπως αυτά που είχε το Cyberpunk 2077"

Published on 26 March 2021 at 20:42

Το Οutriders πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε φανταστικές ειδήσεις όταν ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει απευθείας μέσω του Xbox Game Pass στην οικογένεια κονσολών Xbox. Τώρα οι προγραμματιστές του έχουν μιλήσει με την GamingBolt για όλα όσα έχουν περιβάλει το έργο καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Με αυτή την έννοια, οι άνθρωποι της People Can Fly (πολωνικό στούντιο επίσης υπεύθυνο για το Bulletstorm ή το Gears of War: Judgment) εξήγησαν ότι η έκδοση Xbox One των Outriders "δεν θα έχει προβλήματα όπως αυτά που είχε το Cyberpunk 2077", ενθυμούμενοι το επίσης πολωνικό CD Projekt RED.
Ερωτηθείς αν το Outriders έπρεπε να υποβληθούν σε μια διαδικασία παρόμοια με το Cyberpunk 2077, ο διευθυντής παιχνιδιού Bartek Kmita δήλωσε: «Δεν ξέρω ακριβώς ποιες προκλήσεις είχαν με το παιχνίδι τους. Είδαμε τα αποτελέσματα και δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς πώς πήγαν τα πράγματα. Είναι δύσκολο να πω, ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα. Δεύτερον, φυσικά, έχουμε τα δικά μας προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουμε. Και όσο για το πώς παίζει το παιχνίδι στις κονσόλες αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι έχουμε παρόμοιες προκλήσεις να ξεπεράσουμε", δήλωσε η Kmita.

Ο διευθυντής του Outriders έχει οριστικοποιήσει την εξήγησή του ως εξής: "Το παιχνίδι λειτουργεί απλά σε κονσόλες. Στην προηγούμενη γενιά, στη σημερινή: είμαστε καλυμμένοι. Έτσι δεν περιμένω να έχουμε προβλήματα παρόμοια με αυτά που είχαν άλλοι προγραμματιστές." Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι οι άνθρωποι που μπορούν να πετάξουν που θυμήθηκαν το CD Projekt RED, αλλά η ερώτηση των μέσων ενημέρωσης ανέφερε τους δημιουργούς του Cyberpunk 2077. Όπως και να έχει, ο διευθυντής του Outriders φαίνεται πολύ σίγουρος για την κατάσταση του βιντεοπαιχνιδιού του, το οποίο θα φτάσει την 1η Απριλίου και θα το κάνει απευθείας μέσω του Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.