Δέκα παιδικά παιχνίδια που υπάρχουν στο Xbox

Published on 29 March 2021 at 21:27

Εάν είστε γονέας που απολαμβάνει να παίζει βιντεοπαιχνίδια, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια θα είναι τα κατάλληλα παιχνίδια για να μοιραστείτε το πάθος σας με το γιο ή την κόρη σας. Είναι σαφές ότι το θέμα είναι κρίσιμο όταν επιλέγετε να παίξετε με το παιδί σας. Δεν θέλεις να τον δεις να μαχαιρώνει στόχους από ψηλά όπως στο Assassin's Creed ή να κάνει έναν ελεύθερο σκοπευτή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι επίσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, αν και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό στο αντίστοιχο άρθρο μας για την καλή χρήση των βιντεοπαιχνιδιών.

Τα καλύτερα παιχνίδια Xbox για παιδιά είναι, τις περισσότερες φορές, διαφορετικά από τις μεγάλες επιτυχίες AAA, καθώς πολλά από τα καλύτερα και μεγαλύτερα βιντεοπαιχνίδια περιλαμβάνουν σεξ, βία ή και τα δύο. Αλλά συμβαίνει ότι πολλά από τα "φιλικά προς τα παιδιά" παιχνίδια αισθάνονται περισσότερο σαν βιαστικά δημιουργημένα και δεν είναι ούτε διασκεδαστικά ούτε ουσιαστικά. Τα καλύτερα παιχνίδια Xbox για παιδιά προσφέρουν αρκετά υγιεινή διασκέδαση για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα κάνω αυτή τη λίστα με τα 10 παιδικά παιχνίδια svideo, έναν οδηγό για τους γονείς να απολαύσουν το πάθος τους για τα βιντεοπαιχνίδια με τα παιδιά τους.

Η παρακάτω λίστα των 10 παιδικών βιντεοπαιχνιδιών χωρίζεται σε δύο ομάδες παιχνιδιών. Τα πρώτα 5 θα βρεθούν στο Xbox Game Pass και τα άλλα 5 θα πρέπει να τα αγοράσετε μόνοι σας. Από την άλλη, τα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα θα προσφέρουν διαφορετικούς τύπους εμπειρίας, από παιχνίδια που τα παιδιά μπορούν να παίξουν μόνα τους, μέχρι παιχνίδια που προσφέρουν μια συνεργατική ή ανταγωνιστική εμπειρία. Σε γενικές γραμμές είναι παιχνίδια που θα χρησιμεύσουν επίσης για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών ή για την τελειοποίηση τους, και που θα προσφέρουν εγγυημένη διασκέδαση.

Παιχνίδια στο Xbox Game Pass

Costume Quest 2 

Ξεκινήσαμε αυτή τη λίστα με τα 10 βιντεοπαιχνίδια για παιδιά, με το Costume Quest 2 να είναι μια ευκαιρία για ένα παιδί να εξερευνήσει τα παιχνίδια ρόλων. Είναι η συνέχεια του αρχικου Costume Quest της Double Fine. Αυτή η περιπέτεια ρόλων περιλαμβάνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο παιχνίδι για να διπλασιάσετε την άτακτη διασκέδαση. Εξερευνήστε τρομακτικά τοπία που περνούν το χρόνο, φορέστε νέα κοστούμια που μετατρέπονται σε ισχυρούς Hallo-warriors και συλλέξτε ακόμα πιο ανατριχιαστικές δωρο-κάρτες για να τις χρησιμοποιήσετε στη μάχη ενάντια σε μια λεγεώνα κακών που έχουν εμμονή με την υγιεινή.

Είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη εμπειρία  στο είδος της, και παρόλο που είναι ευχάριστη σε όλες τις ηλικίες, η προσβασιμότητά της ξεχωρίζει για παιδιά όλων των ηλικιών να παίξουν και να απολαύσουν. Ωστόσο, είναι ένα παιχνίδι με άφθονα κείμενα, οπότε μπορεί επίσης να είναι μια καλή πρακτική ανάγνωσης.

The Touryst

Αν σας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που παρακινούν τη σκέψη και την επίλυση προβλημάτων, παζλ και παζλ, το Touryst είναι το ένα. Με άψογα γραφικά, είναι κατάλληλο για όλα τα ακροατήρια με διαισθητικό gameplay, αυτό το παιχνίδι προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να θέλει ένα παιδί στο είδος, ως εισαγωγή και ως ανάπτυξη δεξιοτήτων. Είναι ένα παιχνίδι που ο καθένας μπορεί να απολαύσει, αλλά είναι ένα παιχνίδι που κάθε παιδί σίγουρα θα κάνει.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει πόσο ενδιαφέρουσα είναι ως εμπειρία, επειδή εκτός από τα υπέροχα γραφικά, προσφέρει ένα καλό soundtrack και ανταποκρινόμενο έλεγχο κατάλληλο για όλες τις προκλήσεις του παιχνιδιού. Επιπλέον, το gameplay συνδυάζει την επίλυση γρίφων με καλά αναπτυγμένες στιγμές δράσης, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο για κάθε παιδί, αλλά είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό σε κάθε βήμα.

Unravel Two 

Εάν ψάχνετε για μια συνεργατική εμπειρία σε αυτή τη λίστα στην οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το γιο ή την κόρη σας, αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ιδανικό για να το επιτύχετε. Με πολλά επίπεδα στα οποία πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη ελέγχων και προσφέροντας μια εντελώς περιπέτεια γεμάτη συνεργασία, το Unravel Two είναι σίγουρα ένα ιδανικό παιχνίδι για να μοιραστείτε το πάθος των βιντεοπαιχνιδιών. Εκτός από την προσφορά ανταποκρινόμενου παιχνιδιού και όμορφών γραφικών, έχει ένα εξαιρετικό σχεδιασμό επιπέδου όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη εμπειρία.

Το Unravel Two διαθέτει επίσης μια λειτουργία που επιβραδύνει το χρόνο, επιτρέποντας στις πιο περίπλοκες στιγμές του παιχνιδιού να επιλύονται πιο εύκολα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να παιχτεί από το αγόρι ή το κορίτσι χωρίς την ανάγκη να είναι παρών ο πατέρας, αν και ως εμπειρία, είναι ιδανικό να παίζεται σε συνεργασία.

Yooka Laylee and the impossible Lair

Το Yooka Laylee and the impossible Lairείναι ένα platformer που συνδυάζει ένα στυλ 2D και 3D με έναν αρκετά καλά επιτευχθείσα σχεδιασμό επιπέδου και εντυπωσιακά γραφικά. Αυτή είναι η δεύτερη δόση αυτής της σειράς, στην οποία η εμπειρία βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που το παιχνίδι έτυχε πολύ καλής υποδοχής από τους κριτικούς. Τρέξτε, πηδήξτε και κυλήστε μαζί τους σε μια σειρά από 2D επίπεδα, πάρτε έναν παγκόσμιο χάρτη και συγκεντρώστε το τάγμα των μελισσών για να νικήσετε το Capital B και το impossible lair του.

Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια εμπειρία ενός παίκτη, αλλά μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για ένα αγόρι ή ένα κορίτσι να γνωρίσει το είδος με κλασικά στοιχεία και να έχει μια μεγάλη εμπειρία.

New Super Luckys Tale

Αυτό είναι επίσης ένα παιχνίδι πλατφόρμας. Το New Super Luckys Tale διαθέτει ένα πολύ ευρύ gameplay που περιλαμβάνει τα πάντα, από εκτεταμένες ζώνες 3D έως επίπεδα περιπέτειας στην ιστορία, 2D προκλήσεις , μίνι παιχνίδια ανταμοιβής, εκπληκτικά παζλ και συναρπαστικές μάχες αφεντικών. Χιλιάδες συλλεκτικά αντικείμενα για συλλογή, τόνοι μυστικών για να ανακαλύψετε, ένα καστ αξέχαστων χαρακτήρων και μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα για τον σύγχρονο τυχοδιώκτη.

Αυτή η 3D περιπέτεια πλατφόρμας  έχει σχεδιαστεί για να μαγεύει και να δοκιμάζει παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Άλμα, σκύψιμο και κλωτσιά για να κερδίσει σε αυτό το φόρο τιμής στα κλασικά 3D platformer παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε ως οικογένεια, ενώ κάθε παιδί μπορεί να βρει μια μεγάλη εμπειρία μέσα σε παιχνίδια πλατφόρμας.

Παιχνίδια για αγορά από το Microsoft Store

Lego Games

Ένα παιχνίδι ή ένα σύνολο παιχνιδιών που δεν θα μπορούσαν να χαθούν σε αυτή τη λίστα των  παιχνιδιών για παιδιά, είναι τα παιχνίδια Lego.Τα Lego διαθέτουν μια τεράστια συλλογή παιχνιδιών, σχεδόν όλα αδειοδοτημένων, που προσφέρουν μια θεαματική σειρά από περιπέτειες. Αυτά είναι παιχνίδια στα οποία πρέπει να εξερευνήσετε κόσμους, να συλλέξετε μάρκες και να ξεπεράσετε προβλήματα, ενώ σας λένε μια ιστορία που είναι συνήθως πολύ διασκεδαστική. Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν τη δυνατότητα να παίξετε πλήρως σε συνεργασία. Μεταξύ των παιχνιδιών που θα μπορούσα να συστήσω είναι το  Lego Movie 2, Lego Ninjago. Αν και η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε παιχνίδι επιλέξετε από αυτή τη σειρά θα σας εκπλήξει με το μεγάλο ποσό της διασκέδασης που μπορεί να δώσει.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Αν αυτό που ψάχνετε σε αυτή τη λίστα των 10 βιντεοπαιχνιδιών για παιδιά είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας που έχει επίσης ένα χαρακτήρα γνωστό σε όλους, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated είναι η σαφής επιλογή. Είναι ένα παιχνίδι ενός παίκτη και προσφέρει μια πλήρη εμπειρία μέσα δίνει την ιστορία του Μπομπ Σφουγγαράκη, με όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες από αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι θα απαιτήσει περισσότερη εμπειρία στο χειρισμό του  οπότε δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους.

Ωστόσο, είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών. Παρόλο που το παιχνίδι έχει λειτουργία ενός παίκτη, προσφέρει επίσης μια αρκετά ενδιαφέρουσα ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες.

Boomerang Fu 

Αν ψάχνετε για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι το Boomerang Fu είναι ένα καλό παιχνίδι για να ξεκινήσετε. Με απλό και διαισθητικό gameplay, αυτό το παιχνίδι πάλης προσφέρει μια πλήρη εμπειρία που μπορεί να είναι έως και 6 ταυτόχρονοι παίκτες. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για όσους δεν έχουν εμπειρία σε βιντεοπαιχνίδια, αλλά και για όσους το έχουν. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο απόγευμα γεμάτο διασκέδαση, δυνάμεις, χτυπήματα και κάθε αγόρι ή κορίτσι μπορεί να το απολαύσει χωρίς περιορισμούς.

Ενώ το Boomerang Fu είναι ένα αρκετά απλό παιχνίδι, γραφικά είναι τόσο ικανοποιητικό όσο και παιχνιδιάρικο. Είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι μέσα στο ανταγωνιστικό είδος για να το απολαύσετε ως οικογένεια.

Cat Quest II

Το Cat Quest II είναι ένα action RPG σχεδιασμένο για να σας εισαγάγει σε όλους τους μηχανισμούς ενός RPG, αλλά χωρίς να πάρει πάρα πολύ περίπλοκο. Με μεγάλο χιούμορ, είναι μια περιπέτεια μέσα από το βασίλειο των σκύλων και των γατών που πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κακό κακοποιό. Και το καλύτερο είναι ότι είναι εντελώς συνεργάσιμο. Έτσι, μπορείτε να περάσετε καταπληκτικό χρόνο με το γιο ή την κόρη σας καθώς εξερευνάτε έναν τεράστιο χάρτη γεμάτο προκλήσεις.

Αυτό το μικρό παιχνίδι περιλαμβάνει μπουντρούμια, προσαρμογή χαρακτήρων, αναβαθμίσεις, εξοπλισμό. Και όλα αυτά χωρίς να γίνει πολύ περίπλοκο, παραμένοντας προσβάσιμο σε όλους.

Lost Ember

Για να κλείσουμε αυτή τη λίστα των 10 παιχνιδιών για παιδιά, βρίσκουμε το Lost Ember, ένα από αυτά τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αντιμετωπίσετε μια πρόκληση παιχνιδιού, ακόμη και με την πιθανότητα να πεθάνετε. Είναι μάλλον ένα παιχνίδι που είναι μια αφηγηματική περιπέτεια μέσα από έναν καλά σχεδιασμένο κόσμο, γεμάτο μυστικά, απλά παζλ και μια πολύ καλά διηγημένα ιστορία που συνοδεύει το ταξίδι. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι που όχι μόνο σας επιτρέπει να έχετε μια ήσυχη αλλά διασκεδαστική εμπειρία, αλλά μπορεί να σας αγγίξει με την ιστορία του.

Αυτός είναι επίσης ένας παίκτης και είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.