Η Kojima Productions είναι πιθανό να ανακοινώσει το επόμενο παιχνίδι της «αρκετά σύντομα», λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής

Published on 26 March 2021 at 23:36

O τίτλος σύμφωνα με τον διευθυντή τέχνης του στούντιο Yoji Shinkawa, ο οποίος ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να μοιραστεί οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το δεύτερο παιχνίδι της εταιρείας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης βίντεο με τον Al Hub.

"Λοιπόν, ναι, κάνω κάτι, σίγουρα, και θα μπορούσα να σας πω πιθανώς ότι μπορούμε να το ανακοινώσουμε αρκετά σύντομα", δήλωσε ο Shinkawa, ένας μακροχρόνιος συνεργάτης του Hideo Kojima, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τους σχεδιασμούς mecha και χαρακτήρων για το franchise Metal Gear.

Η Kojima Productions επιβεβαίωσε τον Οκτώβριο του 2020 ότι στελεχωνόταν για ένα νέο παιχνίδι. Ο προγραμματιστής Death Stranding είπε τότε ότι αναζητούσε "το καλύτερο ταλέντο στην κατηγορία" για να καλύψει 25 ανοιχτές θέσεις στο στούντιο του Τόκιο.

Ο Kojima έχει κάνει tease για το επόμενο έργο του από την κυκλοφορία του Death Stranding τον Νοέμβριο του 2019. Εκείνο το μήνα, δήλωσε ότι έβλεπε ταινίες τρόμου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μελλοντικό έργο και τον Απρίλιο του 2020 είπε ότι θα ήθελε να κάνει ένα "επαναστατικό" παιχνίδι τρόμου κάποια στιγμή.

Τον επόμενο μήνα ο Kojima ισχυρίστηκε ότι είχε πρόσφατα ακυρώσει ένα "σημαντικό" έργο ανάπτυξης, αλλά ότι ήταν "στα πρώτα στάδια σχεδιασμού" για το επόμενο παιχνίδι του. Πιο πρόσφατα έκανε tease στο επόμενο παιχνίδι του στο Twitter, με εικόνες που υποδήλωναν ότι θα μπορούσε να είναι το Death Stranding 2.

                                                                                                                                                                                                                                                                          by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.