Το Exomecha έρχεται στο Xbox αυτόν τον Αύγουστο

Published on 26 March 2021 at 19:00

Ξεκινώντας το Xbox Indie Showcase είχαμε το EXOMECHA, ένα γρήγορο ανταγωνιστικό παιχνίδι που έρχεται στο Xbox Series X|S, το Xbox One και τον υπολογιστή αυτόν τον Αύγουστο..

Το τελευταίο τρέιλερ παιχνιδιού μοιάζει με μία μίξη  από τα παιχνίδια crysis και Titanfall. Αν αυτό δεν ακούγεται σαν συνταγή επιτυχίας, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Είτε στο έδαφος με οχήματα, ή ακόμα και πετώντας γύρω από έναν πύραυλο, φαίνεται ότι πρόκειται να εξαλείψει εντελώς τις αισθήσεις σας με εκρήξεις και πυροβολισμούς.

"Ετοιμαστείτε να συγκρουστείτε με γιγάντιες μηχανές εναντίον ενός δράκου σε μάχες αφεντικών του EXOMECHA, ολοκαίνουργιο free to play πρώτου προσώπου όπου η εκπληκτική και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού πραγματοποιείται με πλήρη ευελιξία και προσαρμοσμένη επιλογή gadgets και ικανοτήτων."

Αυτό θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία στον ανταγωνιστικό κόσμο των πολλών παικτών - ειδικά με το να είναι free to play. Φαίνεται οπτικά εκπληκτικo η μάχη φαίνεται δυνατή  και ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν θέλει να δει τεράστια ρομπότ μάχονται έξω ενώ τρέχετε με το όπλο γύρω από το χάρτη;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.