Ο Αστερίξ κι ο Οβελιξ ζωντανεύουν σε ένα καρτούν beat 'em up αυτό το φθινόπωρο

Published on 26 March 2021 at 22:21

Αν μεγαλώσατε διαβάζοντας Asterix & Οbelix, θα χαρείτε να μάθετε ότι το ζευγάρι επιστρέφει σε ένα ακόμα παιχνίδι - Slap them All! Αντί να είναι ένα 3D platformer δράσης, το ζευγάρι θα γρονθοκοπά όποιον βρεθεί στο δρόμο του σε ένα πολύχρωμο 2D beat 'em up στο Xbox One αυτό το φθινόπωρο.

Μόνο ένα μικρό teaser έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, αλλά δίνει ειλικρινά την αίσθηση ότι τα αστέρια του κόμικ έχουν έρθει στη ζωή, κάτι που ο προγραμματιστής κ. Nutz Studio έχει πει ότι είναι η πρόθεση της ομάδας. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του σύνολο κινήσεων καθώς χαστουκίζει, χτυπάει και σπάει το δρόμο του μέσα από κάθε επίπεδο. Ωστόσο, δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς local co-op, το οποίο έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι περιλαμβάνεται.

"Να είστε έτοιμοι να αποδείξετε τη γενναιότητά σας! Asterix and Obelix: Slap them All! 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό ρωμαϊκή κατοχή. Όλη; Όχι! Ένα χωριό ανυπόταχτων Γαλατών αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους εισβολείς... Παίξτε ως Asterix & Obelix και σαλπάρετε στα πιο εμβληματικά μέρη της κόμικ σειράς, ενώ μάχεστε ρωμαίους λεγεωνάριους, πειρατές, ληστές και ακόμη και τους φοβερούς Νορμανδούς."

Μοιάζει με φόρο τιμής στους εμβληματικούς ήρωες και θυμίζει κλασσικά arcade beat 'em ups καμπίνας. Με αυτό και τις Teenage Mutant Ninja Turtles να αναβιώνουν επίσης με το ίδιο στυλ, θα είναι μια καλή χρονιά για τους φίλους του ρετρό.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                by Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.