Νέο trailer για το Song of Iron.

Published on 30 March 2021 at 15:17

Το  Song of Iron ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες στο Xbox Game Showcase, επιβεβαιώνοντας την άφιξή του στο Xbox Series X|S, το Xbox One και τον υπολογιστή κατά τη διάρκεια του 2021. Tο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Escape LLC ήταν μια έκπληξη, καθώς η τοποθέτηση του στη σκανδιναβική μυθολογία και το ενδιαφέρον gameplay έχει τραβήξει την προσοχή πολλών παικτών.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Song of Iron είχε προγραμματιστεί για την άνοιξη του τρέχοντος έτους, αλλά σε αυτό το νέο τρέιλερ  εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορία αλλά μόνο ότι κυκλοφορεί μέσα στο 2021. Ο ενθουσιασμός για αυτόν τον ανεξάρτητο τίτλο αυξάνεται όλο και περισσότερο, αλλά προς το παρόν θα χρειαστεί να περιμένουμε. 
Ετοιμάσου να συναντήσεις έναν κόσμο εναντίον σου. Στο Song of Iron  ο άνθρωπος, το τέρας και η ίδια η φύση θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν. Πολεμήστε μέσα από τα πάντα σε αυτή τη γενναία περιπέτεια όπου η μάχη είναι έντονη και επικίνδυνη. Χρησιμοποιήστε τόξο, τσεκούρι και ασπίδα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά προσέξτε, τα όπλα μπορούν να χαθούν, τα βέλη θα εξαντληθούν και οι ασπίδες θα σπάσουν. Με το αίμα των προγόνων σου και το θάρρος που ανακτήθηκε στην πορεία, μπορείς να συνεχίσεις να πολεμάς!

Νιώστε σαν Βίκινγκ, για το  Song of Iron θα μας ταξιδέψει με τον τελευταίο άνθρωπο από ένα χωριό που εγκατέλειψαν οι θεοί. Αναζητώντας απαντήσεις, αυτή η μυθολογική περιπέτεια θα μας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι γεμάτο εχθρούς και κινδύνους που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να φτάσουμε στο τέλος των πάντων.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.