Στο διάστημα, κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να ουρλιάζεις!!

Published on 29 March 2021 at 09:21

Εάν είστε οπαδός του DOOM 3, τότε το Quantum Error τότε θα πρέπει να το σημειώσετε . Το απόκοσμο trailer, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Future Games Show της περασμένης εβδομάδας, δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Χαρακτηρισμένο ως "cosmic-horror FPS", το τετράλεπτο τρέιλερ μας έδωσε μια γεύση  το τι θα αντιμετωπίσουμε στο Quantum Error και φαίνεται πραγματικά ενοχλητικό. Από τέρατα που γλιστρούν στο ταβάνι μέχρι τα αιωρούμενα κεφάλια, η ατμόσφαιρα θυμίζει DOOM 3, και όλοι το θέλουν αυτό.

"Η αποστολή σας είναι απλή: σώστε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές από το φλεγόμενο συγκρότημα και βγείτε έξω. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά ως αποστολή διάσωσης πέφτει γρήγορα στο σκοτάδι, όταν φτάσετε και διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται."

Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία ακόμα, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να είναι λίγο μακριά. Ενώ το υλικό είναι ελπιδοφόρο, υπάρχουν αναμφισβήτητα μερικά αμφισβητήσιμα στοιχεία. Ο σχεδιασμός του ήχου λείπει και μερικά από τα animations αισθάνονται λίγο κακά. Αλλά υπάρχει σίγουρα κάτι εδώ για το οποίο μας κίνησε την περιέργεια, απλά ελπίζουμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην υπόσχεση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.