Η Microsoft συνεργάζεται με την "Shishiro Botan" για την προώθηση του Xbox Game Pass στην Ιαπωνία

Published on 30 March 2021 at 08:27

Όλοι ξέρουμε πόσο θέλει ο Phil Spencer να βελτιώσει τη φήμη του ονόματος του Xbox στην Ιαπωνία και μετά την κυκλοφορία του Xbox Game Pass στη χώρα πέρυσι, φαίνεται ότι η ομάδα μάρκετινγκ προσπαθεί πραγματικά να επιταχύνει τα πράγματα.

Νωρίτερα σήμερα, ο Shishiro Botan, δημοφιλής ιαπωνικός YouTuber, έτρεξε μια ροή προώθησης διάρκειας μίας ώρας αφιερωμένης στο Xbox Game Pass στο κανάλι του στο YouTube, επεκτείνοντάς το στους 728.000 συνδρομητές του. Η Botan είναι μέρος της Hololive Production, η οποία είναι μια εταιρεία ταλέντων που διαχειρίζεται πολλους δημοφιλής YouTubers, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν η Microsoft έκανε κάποια συμφωνία με την εταιρεία για να προωθήσει το Xbox Game Pass.

Το συγκεκριμένο stream  εξηγησε τι είναι το Xbox Game Pass, εξετάζοντας τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και έπειτα παίζοντας λίγο από Forza Horizon 4, Gears 5 και Control. Τα σχόλια στο βίντεο φαίνονται πολύ θετικά για τη συνεργασία της Microsoft και την επιθυμία να αυξηθεί η παρουσία του Xbox στη χώρα, οπότε ελπίζουμε να δούμε περισσότερα από αυτά να προχωρούν!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.