Η Sony φέρνει το MLB The Show 21 στο Xbox Game Pass

Published on 2 April 2021 at 17:04

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η Sony φέρνει τον επερχόμενο τίτλο μπέιζμπολ  MLB The Show 21 των PlayStation Studios  στο Xbox Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας την  20 Απριλίου.

 Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S όταν φτάσει σε λίγες μόλις εβδομάδες, γεγονός που σηματοδοτεί επίσης την πρώτη φορά που η σειρά MLB The Show θα εμφανιστεί ποτέ στο Xbox.

 "Τόσο το MLB The Show 21 Xbox One όσο και το Xbox Series X | S Standard Editions θα συμπεριληφθούν στο Xbox Game Pass, ώστε τα μέλη να μπορούν να παίξουν την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού ανεξάρτητα από την κονσόλα που βρίσκονται. Και με cross-platform μπορείτε να παίξετε ενάντια σε άλλους στο διαδίκτυο και να κερδίσετε και να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες και ανάλογα τη γενιά που επιλέγετε.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το MLB The Show που τελικά έκανε το ντεμπούτο του στο Xbox αυτόν τον μήνα, αλλά ακόμα κι αν δεν το κάναμε, αυτό εξακολουθεί να είναι τεράστιο νέο! Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα βλέπαμε έναν τίτλο PlayStation Studios να εισέρχεται στο Xbox Game Pass την πρώτη μέρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.