Το Xbox Game Pass έχει γίνει χρυσωρυχείο για τους λάτρεις των σπορ

Published on 3 April 2021 at 23:38

H χθεσινή απόλυτη βόμβα ότι το MLB της Sony The Show 21 θα ερχόταν στο Xbox Game Pass την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας (ναι, ένας τίτλος PlayStation Studios που εισέρχεται στο Game Pass). Είναι μια απολύτως απίστευτη κίνηση για την οποία υποθέτουμε ότι η Sony θα έχει κάτι να πει στο σχετικά εγγύς μέλλον, καθώς οι συνδρομητές του Game Pass θεωρητικά το παίρνουν αυτό δωρεάν, ενώ οι χρήστες του PlayStation αναγκάζονται επί του παρόντος να δώσουν πλήρη τιμή για μια ευκαιρία να παίξουν MLB The Show 21 στο PS4 ή το PS5.

Από την άποψη του Xbox, είναι εξαιρετικά νέα - ειδικά για τους λάτρεις των σπορ! Με την αποκάλυψη του MLB The Show 21 να έρχεται στο Game Pass κατά την κυκλοφορία, μαζί με το NHL 21 και το FIFA 21 να εισέρχονται στο Game Pass Ultimate μέσω του EA Play τις επόμενες εβδομάδες, η υπηρεσία έχει γίνει ένα απόλυτο χρυσωρυχείο και μια απαραίτητη συνδρομή για τους οπαδούς του είδους.

Όσον αφορά τα τρέχοντα αθλητικά παιχνίδια, το Xbox Game Pass θα περιλαμβάνει το Cricket 19, eFootball PES 2021, FIFA 21, Football Manager 2021: Xbox Edition, Madden NFL 21, MLB The Show 21, NBA 2K21 και NHL 21 μέχρι τον Μάιο, και αυτό δεν περιλαμβάνει καν άλλους παλαιότερους και αγαπημένους αθλητικούς τίτλους όπως το F1 2019 των Codemasters (το οποίο πιθανότατα θα αντικατασταθεί σύντομα με την έκδοση του 2020) , καθώς και ακόμη και παιχνίδια Xbox 360, όπως το Fight Night Champion.

Αν μας είχατε πει τέτοια εποχή πέρυσι ότι θα παίζαμε MLB The Show 21 στο Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας τον Απρίλιο του 2021, θα είχαμε πει ότι είστε τρελοί. Αλλά αυτή ήταν μια τρελή χρονιά για τη Microsoft και το Xbox και αυτή η τελευταία ανακοίνωση ανέδειξε για άλλη μια φορά τις φαινομενικά απεριόριστες δυνατότητες της απίστευτης συνδρομητικής υπηρεσίας του Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.