Το Dying Light 2 υπόσχεται την υψηλότερη ποιότητα για την έκδοση στο Xbox One

Published on 5 April 2021 at 18:11

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού δεν είναι ξένοι σε όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό με τίτλους που έχουν επηρεαστεί από την ύπαρξη κυκλοφοριών μεταξύ των γενεών, όπως το Cyberpunk 2077. Από αυτήν την εμπειρία, το στούντιο Techland επικεντρώνεται σκληρά στις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς, σχολιάζοντας ότι το Dying Light 2 υπόσχεται την υψηλότερη ποιότητα για την έκδοση Xbox One και PS4.

Μέσω μιας συνέντευξης με τον ιστότοπο Wccftech, οι προγραμματιστές σχολίασαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία τους. Αυτό που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν ότι εξασφάλισαν ότι η βελτιστοποίηση του Dying Light 2 για κονσόλες παλιάς γενιάς ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο έργο στο οποίο εργάζονταν. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφάλισαν ότι ο τίτλος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με το παλιό υλικό.

Πριν από λίγο καιρό, οι προγραμματιστές είχαν δημοσιεύσει πληροφορίες που εξηγούσαν ότι το Dying Light 2 θα έχει λειτουργίες για τις κονσόλες νέας γενιάς. Αυτές οι λειτουργίες υψηλής απόδοσης θα συνίστανται στην ανάλυση 4K /60 fps, συμπεριλαμβανομένου και ray traycing. Με αυτόν τον τρόπο, θα αξιοποιήσουν τη δύναμη των νέων πλατφορμών. Ωστόσο, υπήρχαν αμφιβολίες για το πώς θα έμοιαζαν οι εκδόσεις για την προηγούμενη γενιά και πώς θα έτρεχαν, αμφιβολίες που είχαν ήδη απαντηθεί από την ομάδα.

Στη συνέντευξη, ο διευθυντής απόδοσης Tomasz Szakowskicommented είπε: "Οι κύριες κονσόλες (Xbox One και PS4) αποτελούν εδώ και καιρό προτεραιότητά μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα του παιχνιδιού στο PS4 ή το XBO βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Ξεκινήσαμε δοκιμές σε κονσόλες από προηγούμενες γενιές πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλα έργα. Αυτό σχετίζεται με την κλίμακα των αλλαγών της μηχανής γραφικών και τα φιλόδοξα σχέδια για τη δημιουργία ενός ακόμη μεγαλύτερου και πιο σύνθετου παιχνιδιού από το DL1."

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.