Νέο τρέιλερ για το Martha Is Dead

Published on 6 April 2021 at 12:49

Ο εκδότης Wired Productions και προγραμματιστής LKA έχουν κυκλοφορήσαν ένα νέο trailer για το πρώτου προσώπου ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου  Martha is Dead με το ψευδώνυμο "Fresh Flies". Οι δημιουργοί του The Town of Light  μας φέρνουν στο νέο βιντεοπαιχνίδι τους που είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ πρώτου προσώπου όπου συνδυάζει ενοχλητικούς και ονειρικούς τόνους με ένα μείγμα ιστορίας, δεισιδαιμονίας και ψυχολογικής δυσφορίας.

Στην Τοσκάνη το 1944, εν μέσω της κτηνωδίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Καθώς η σύγκρουση εντείνεται μεταξύ Γερμανίας και Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε πνιγμένο σε μια λίμνη το σώμα μιας γυναίκας . Η Martha είναι νεκρή και τώρα η δίδυμη αδερφή της πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της δολοφονίας της. Το οξύ τραύμα της απώλειας θα μας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας ενώ η φρίκη του πολέμου πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Το Martha is Dead περιμένει την κυκλοφορία του για κονσόλες Xbox One και Xbox Series μέσα στο 2021. Αυτό είναι το δεύτερο τρέιλερ που μπορούμε να δούμε από αυτό το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό που είδαμε το καλοκαίρι. Απλά σας αφήνουμε με το τρέιλερ, το οποίο "χάρη" στις νέες πολιτικές του youtube θα μπορείτε να δείτε μόνο στην πλατφόρμα του και αν έχετε αποδείξει επίσημα ότι είστε άνω των 18 ετών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.