Ο John Romero εγκρίνει και γυναίκα για Doomslayer.

Published on 8 April 2021 at 08:01

Τον περασμένο μήνα αναφέραμε ότι η Id Software σκεφτόταν να προσθέσει ένα γυναικείο "Doomslayer"  στο franchise του Doom. Τώρα, ο Τζον Ρομέρο, ο οποίος ήταν ένας από τους συνδημιουργούς του DOOM το 1993, μίλησε γι' αυτό.
Φέρνοντας μια γυναίκα για Doomslayer είναι μια αρκετά δραστική αλλαγή για το franchise, αλλά ο Hugo Martin, διευθυντής του Doom Eternal, θα ήθελε να το κάνει με τον σωστό τρόπο. Ο χαρακτήρας θα ήταν κάτι περισσότερο από ένα skin αλλά ένας πλήρης χαρακτήρας, με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Σε συνέντευξή του στην αμερικανική ιστοσελίδα The Gamer, ο Τζον Ρομέρο δήλωσε ότι εγκρίνει την ιδέα.

"Φυσικά και θέλω. Θα ήταν υπέροχo να έχει μια γυναίκα Doomslayer.Ο Romero εμφανίζεται επίσης πολύ ευχαριστημένος με την τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας, η οποία σύμφωνα με τον έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Είναι εκπληκτικό να βλέπεις την ποσότητα της δραστηριότητας γύρω από τα παιχνίδια στις μέρες μας σε σύγκριση με πριν από 25 χρόνια. Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια, τόσοι πολλοί παίκτες και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον να μιλήσουμε για αυτά τα παιχνίδια και να μοιραστούμε στρατηγικές, μυστικά και γνώσεις. Όσο για την εξέλιξη του είδους στο μέλλον, το Ghost Recon Breakpoint είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός FPS που επικεντρώνεται στην ιστορία και έχει επίσης υποστήριξη για επιδρομές και PvP. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους εξελίσσονται τα παιχνίδια FPS και η ιστορία είναι μόνο ένας τρόπος."

Αν και ήταν ένας από τους πρόδρομους του είδους FPS, ο John Romero εργάζεται επί του παρόντος σε άλλα πράγματα. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του ήταν το Empire of Sin που αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.