Το Zombie Army 4 παίρνει μια δωρεάν αναβάθμιση για Xbox Series X/S

Published on 7 April 2021 at 09:57

Εάν τα νέα του Zombie Army 4: Dead War που έρχεται στο Xbox Game Pass δεν ήταν αρκετά συναρπαστικά τότε προσθέστε και αυτό. Ο προγραμματιστής Rebellion ανακοίνωσε ότι μια δωρεάν αναβάθμιση επόμενης γενιάς θα φτάσει παράλληλα με την προσθήκη του αυτή την εβδομάδα.

Προγραμματισμένο να έρθει στο Xbox Game Pass στις 8 Απριλίου, η δωρεάν ενημέρωση θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες Χbox Series X|S να επωφεληθούν από μερικές μοναδικές οπτικές ωθήσεις. Το Xbox Series X ειδικότερα θα έχει δύο επιλογές γραφικών με απόδοση (1080p στα 120FPS) και ποιότητα (4K στα 60FPS). Η έκδοση Xbox Series S από την άλλη πλευρά θα έχει μία επιλογή 1080p στα 60FPS.

Επιπλέον, και οι δύο κονσόλες θα επωφεληθούν από τους μειωμένους χρόνους φόρτωσης, για να διασφαλίσουν ότι οι παίκτες θα μείνουν να πολεμάνε απέθαντους για πολύ καιρό. Αλλά η Rebellion σημειώσε  σχετικά με τη Quality Mode οτι μπορεί να μειωθεί για να διατηρηθεί ένας συνεπής ρυθμός καρέ.

"Series S:
- 1080p* @ 60Hz μόνο
- Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης

Series Χ:
Περιλαμβάνει εναλλαγή ποιότητας/απόδοσης με τις ακόλουθες ρυθμίσεις:
- Quality – 4k* @ 60Hzo
- Performance – 1080p @ 120Hz**
- Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης

*DRS ενεργοποιημένη - Η ανάλυση της εικόνας μπορεί να πέσει κάτω από το στόχο για να εξασφαλίσει ένα ομαλό FPS.
**Απαιτεί οθόνη 120 Hz με υποστήριξη HDMI 2.1."

Παράλληλα με όλες τις φανταχτερές νέες οπτικές αναβαθμίσεις, η ενημέρωση κώδικα θα φέρει επίσης "νέα μουσική, κομμάτια μάχης και γενικά κομμάτια παιχνιδιού" και μια ποικιλία διορθώσεων σφαλμάτων. Όλα αυτά κάνουν τη προσθήκη του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass ακόμα πιο δελεαστική και ανυπομονούμε να καθίσουμε με μερικούς φίλους και να αντιμετωπίσουμε τους απέθαντους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.