Φήμες: Ο Hideo Kojima σε συνομιλίες με τη Microsoft για τη δημοσίευση του επόμενου παιχνιδιού του

Published on 8 April 2021 at 11:42

Έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πώς ο Phil Spencer θέλει το Xbox να δημιουργήσει βιβλιοθήκη ιαπωνικών βιντεοπαιχνιδιών και να συνεχίσει να βελτιώνει τις σχέσεις με διάφορους εκδότες και προγραμματιστές στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Ένα το κρατούμενο αυτό και ο δημοσιογράφος του VentureBeat και insider της βιομηχανίας Jeff Grubb έχει ενημερωθεί από μια "πηγή σχετική με το θέμα" ότι ο δημιουργός του Metal Gear Solid Hideo Kojima βρίσκεται επί του παρόντος "σε συνομιλίες" με τη Microsoft σχετικά με τη δημοσίευση του επόμενου παιχνιδιού του.

 

"Ο Kojima βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Microsoft για τη δημοσίευση του επόμενου παιχνιδιού του, σύμφωνα με πηγή οικεία με το θέμα".

 

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από μια ιστορία σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5 Abandoned - η οποία ορισμένοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα μυστικό έργο Kojima. Ο Grubb ουσιαστικά το απέκλεισε αυτό.

Επεξεργάστηκε επίσης ορισμένα σχόλια τον περασμένο μήνα - επιβεβαιώνοντας το άγαλμα της Kojima Productions στο γραφείο του Phil κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης σε μια ζωντανή μετάδοση της Συνόδου Κορυφής της Microsoft AI και της Gaming Research ήταν πράγματι μια αναφορά σε μια πιθανή συμφωνία.

 

"Και ναι, αυτό το άγαλμα στο ράφι του Phil Spencer ναι, ήταν αναφορά σε μια πιθανή συμφωνία με τον θρυλικό προγραμματιστή."

 

Αυτό που δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ο Grubb είναι αν το Xbox έχει "κλείσει τη συμφωνία" - αλλά η ιδέα πίσω από αυτό έχει να κάνει με τη μόχλευση ιαπωνικών ταλέντων.

 

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν το Xbox έκλεισε ακόμα τη συμφωνία, αλλά  αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο Kojima είναι το επίκεντρο ενός σχεδίου της Microsoft για τη μόχλευση ιαπωνικών ταλέντων."

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.