Νέο Trailer για το Subnautica: Below Zero που μας εισάγει στον παράξενο και υπέροχο κόσμο του

Published on 17 April 2021 at 14:07

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Subnautica φτάνει στις 14 Μαΐου και ένα νέο τρέιλερ μας θυμίζει τον περίεργο υποβρύχιο κόσμο που θα βιώσουμε ξανά στο Subnautica: Below Zero.

Μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, η τελευταία δόση θα βρεί τους παίκτες να καταδύονται και να κατασκευάζουν το δρόμο τους για να αποκαλύψουν το μυστήριο του πλανήτη 4546B. Η πλειοψηφία του εξωγήινου πλανήτη αποτελείται από νερό, αλλά τώρα θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε και την ξηρά. Όλα τα πράγματα επιβίωσης από το πρώτο παιχνίδι θα επιστρέψουν επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να επιβιώσετε από αυτόν τον σκληρό, κρύο πλανήτη.

Η συνέχεια αναμένεται να έρθει το Xbox One και το Xbox Series X|S και αυτήν την στιγμή το πρώτο παιχνίδι είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή στο Xbox Game Pass . Αν το έχετε ήδη τελειώσει και ψάχνετε για κάτι παρόμοιο πριν φτάσει η συνέχεια το Breathedge έφτασε στο Xbox την περασμένη εβδομάδα και είναι σε παρόμοιο στύλ  αλλά ο χώρος που εξελίσσεται είναι στο διάστημα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.