Το Ghosts 'N Goblins Resurrection έρχεται φέτος στο Xbox.

Published on 17 April 2021 at 23:15

Το Ghosts 'n Goblins Resurrection κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch νωρίτερα αυτό το έτος και "άκουσε" υψηλούς επαίνους από τους οπαδούς. Η επιτυχία φαίνεται να έχει συγκεντρώσει κάποια προσοχή και σε άλλες πλατφόρμες, καθώς η Capcom ανακοίνωσε ότι μια έκδοση Xbox One έρχεται σύντομα.

Η νέα περιπέτεια συνεχίζει την κλασική περιπέτεια πλατφόρμας που ξεκίνησε το 1985, με νέα γραφικά, νέους εχθρούς, δεξιότητες και μια ποικιλία από σκληροπυρηνικές λειτουργίες δυσκολίας για να διαλέξετε. Υπάρχει ακόμη και υποστήριξη για local co-op  ώστε να μπορείτε να φέρετε έναν φίλο μαζί για την περιπέτεια.

- Μια θριαμβευτική επιστροφή - Ο Arthur επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια πλατφόρμας γεμάτη δράση στην εμβληματική σειρά Ghosts 'n Goblins, η οποία έκανε το πρώτο ντεμπούτο της σε στοές το 1985.
- Μοντέρνα γραφικά - Με νέα γοητευτικά γραφικά που θυμίζουν ζωντανές εικονογραφήσεις παραμυθιών, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύμπαν Ghosts 'n Goblins, το οποίο επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ σύγχρονου και νοσταλγικού.
- Νέοι και Παλιοί Εχθροί – Γνωστές απειλές και νέοι τρόμοι περιμένουν τον Arthur στην προσπάθειά του να κερδίσει το κακό. Εκτός από τους νέους εχθρούς, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να αντιμετωπίσουν την επιστροφή εχθρών όπως  Zombie,Skeleton Killer και το Woody Pig μαζί με αξέχαστα boss figths συμπεριλαμβανομένων των Cyclops και Shielder.
- Νέα όπλα, μαγεία, και δεξιότητες - Το παιχνίδι διαθέτει δοκιμασμένα και αληθινά όπλα Ghosts 'n Goblins όπως η λόγχη και στιλέτο εκτός από ολοκαίνουργια όπλα όπως το Σφυρί και Spiked Ball. Το ενημερωμένο οπλοστάσιο του Arthur περιλαμβάνει επίσης διάφορους τύπους δεξιοτήτων και μαγείας, επιτρέποντας στους παίκτες να επινοήσουν ξόρκια που αλλάζουν το παιχνίδι, όπως το Firewall και το Thunderstorm.
- Λειτουργίες δυσκολίας - Είτε ένας μακροχρόνιος οπαδός είτε ένας νεοφερμένος, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν πόσο επικίνδυνο θα είναι το ταξίδι του Arthur επιλέγοντας από έναν από τους τρεις τρόπους δυσκολίας: Squire, Knight και Legend. Νέο στο παιχνίδι είναι η Page mode η οποία επιτρέπει στους νεοφερμένους να ξαναβγαίνουν επί τόπου με απεριόριστη ζωή.
- Partner Up – Με τη λειτουργία local co op οι παίκτες μπορούν να φέρουν έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς τους στην αναζήτησή τους μέσω του Demon Realm. Οι υποστηρικτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών χαρακτήρων: του Barry, ο οποίος δημιουργεί εμπόδια για προστασία. Kerry, ο οποίος βοηθάει τον Arhtur σε οποιοδήποτε κίνδυνο  και ο Archie που δημιουργεί γέφυρες για να διασχίσει.

Οι φίλοι της κλασικής σειράς θα είναι αναμφίβολα πρόθυμοι να το αγοράσουν. Αν και δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ελπίζουμε ότι δεν θα είναι πολύς καιρός δεδομένου ότι το τρέιλερ λέει ότι έρχεται σύντομα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.