Η 343 δεν έχει «σχέδια» αυτή τη στιγμή για να φέρει υποστήριξη Mod στο Halo: MCC στο Xbox

Published on 19 April 2021 at 00:13

Εδώ και αρκετό καιρό, Halo: Οι παίκτες του Halo: The Master Chief Collection στην κονσόλα ζητούν υποστήριξη mod - παρόμοια με αυτά που προσφέρει η Bethesda στο Skyrim και το Fallout 4 στο Xbox.

Στην τελευταία «MCC development and flighting update», ο συντονιστής υποστήριξης και δέσμευσης της κοινότητας της 343 "Postums" άγγιξε την πρόσφατη υποστήριξη για να επιτρέψει τους  Halo Custom Edition χάρτες στην έκδοση υπολογιστή.

Ενώ αυτό είναι μόνο η αρχή για τα mod φέτος, δυστυχώς, έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν "σχέδια" για να έρθουν mods στο Halo: MCC για κονσόλα. Υπάρχει μια πιθανότητα αυτό να αλλάξει στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή, η εστίαση είναι στη βελτίωση της εμπειρίας του υπολογιστή.

"Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σχέδια για να έρθουν mods στην κονσόλα από τον υπολογιστή. Ο στόχος μας για φέτος είναι να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία modding στον υπολογιστή πριν αρχίσουμε να αξιολογούμε πώς θα το κάναμε, αν το επιλέξουμε, να το φέρουμε στις κονσόλες. Έχουμε δει αρκετές συζητήσεις γύρω από αυτό και θέλουμε να θέσουμε τις προσδοκίες ανάλογα ότι από αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει επίσημο σχέδιο για να γίνει αυτό. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει στον τρέχοντα οδικό χάρτη.»

Έτσι ακόμα κι αν τελικά έρθει η υποστήριξη mod στο Halo: Master Chief Collection στην κονσόλα στο μέλλον, μην περιμένετε να το δείτε σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.