Το Song Of Horror βρίσκει το δρόμο του στο Xbox Αυτό το Μάιο.

Published on 21 April 2021 at 01:24

 Κυκλοφορεί για υπολογιστή εδώ και λίγο καιρό και τώρα το Song of Horror κάνει άλμα στο Xbox Series X|S και Xbox One στις 28 Μαΐου.

Οι παίκτες ελέγχουν έναν από τους 13 διαφορετικούς χαρακτήρες σε αυτό το είδος επιβίωσης-τρόμου. Όπως και οι τρομακτικές οντότητες που σας καταδιώκουν στο Resident Evil VII, το παιχνίδι σας βασανίσει από κάτι γνωστό ως "Η Παρουσία", ένα υπερφυσικό ον που τροφοδοτείται από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Όταν απομακρύνεται από τις σκηνοθετημένες ακολουθίες, το παιχνίδι θα δυναμώνει τη φρίκη με απρόβλεπτους φόβους κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού.

Η επιλογή κάθε χαρακτήρα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες και την ικανότητα να βιώσουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους. Ο θάνατος μπορεί να είναι μόνιμος, οπότε αν ο χαρακτήρας σου "συναντήσει" τον θάνατο, θα πρέπει να παίξεις ως άλλος πρωταγωνιστής και να αποκαλύψεις περισσότερο το μυστήριο.

 "Το Song of Horror βρίσκει τους παίκτες να έχουν ως στόχο να διερευνήσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του διάσημου αλλά τώρα ασύλληπτου συγγραφέα Sebastian P. Husher - ενός ανθρώπου ο οποίος, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνος. Αναλαμβάνοντας οποιονδήποτε από τους 13 διαφορετικούς χαρακτήρες, το Song of Horror είναι μια lovecraftian περιπέτεια , τρίτου προσώπου που αποτίει φόρο τιμής σε κλασικά αριστουργήματα του είδους επιβίωσης-τρόμου.

"Στην καρδιά του, το Song of Horror είναι μια περιπέτεια όπου η εστίαση του είναι να παραμένεις σιωπηλός εν μέσω όλου του τρόμου για να αποφευχθεί η πρόκληση ανησυχητικών εκδηλώσεων, ικανών να φέρουν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού στο χείλος της παραφροσύνης. Με την πανταχού παρούσα απειλή "της Παρουσίας" να κρατά τους παίκτες σε θέση να παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος - τροφοδοτούμενοι από μια τεχνητή νοημοσύνη που προσαρμόζεται στο gameplay σας - η αποστολή του Song of Horror είναι να σας κρατήσει σοβαρά φοβισμένους."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.