Ο Phil Spencer έπαιζε Octopath Traveler κατά τη διάρκεια των συσκέψεών του

Published on 21 April 2021 at 17:43

Όλοι ξέρουμε ότι ο Phil Spencer λατρεύει τα παιχνίδια του. Όταν δεν εργάζεται, μπορεί συχνά να βρεθεί να χτυπά το Destiny 2 με άλλους οπαδούς του Xbox ή ακόμα και να το παίζει ενώ κάθεται στο αεροδρόμιο. Λοιπόν, ο κ. Spencer την έχει πραγματικά πέσει στο gaming τώρα, όπως παραδέχτηκε (και πάλι) ότι παίζει παιχνίδια μέσω του Xbox Cloud Gaming κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.
Ο Spencer ήταν αρκετά "ομιλητικός" στο Twitter σήμερα, απαντώντας στις ερωτήσεις των οπαδών σχετικά με το cloud gaming μετά την ανακοίνωση του ότι κυκλοφορεί σε iOS και PC. Όταν ένας οπαδός ρώτησε αν είχε να προτείνει κάποιο παιχνίδι, είπε ότι είναι εθισμένος στον Octopath Traveler, σε σημείο που να το παίζει σε συναντήσεις.

Εντάξει, μάλλον αστειεύεται, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η εικόνα του Spencer να κρύβει το τηλέφωνό του κάτω από το γραφείο σαν επαναστάτης έφηβος στο σχολείο είναι αρκετά διασκεδαστική. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αντισταθεί σε μια τέτοια ευκαιρία , οπότε ποιος ξέρει, ίσως λέει την αλήθεια.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.