Από σήμερα, τα δωρεάν παιχνίδια δεν απαιτούν πλέον Xbox Live Gold

Published on 21 April 2021 at 18:38

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι ο περιορισμός Xbox Live Gold έχει καταργηθεί επίσημα από όλα τα δωρεάν παιχνίδια στην πλατφόρμα Xbox, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να τα παίξετε στην κονσόλα Xbox.

Η απόφαση να γίνει αυτό ανακοινώθηκε αρχικά τον Ιανουάριο μετά από μια αρνητική αντίδραση σε μια προγραμματισμένη (η οποία εν τέλει ανακλήθηκε) αύξηση των τιμών του Xbox Live Gold και οι  Χbox Insiders δοκιμάζουν την κατάργηση της απαίτησης Gold εδώ και μερικές εβδομάδες. Συνολικά, πάνω από 50 παιχνίδια θα είναι πλέον εντελώς δωρεάν στην κονσόλα Xbox One, xbox Series X και Xbox Series S.

 

"Σήμερα, κοινοποιούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά μας να καταστήσουμε διαθέσιμα στο Xbox τo online multiplayer χωρίς συνδρομή Xbox Live Gold για τα free to play παιχνίδια."

"Ως μέρος της ακρόασης των σχολίων σας, αυτή η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί από σήμερα και όλοι οι παίκτες Xbox θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε online multiplayer παιχνίδια  χωρίς χρέωση για μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 50 δωρεάν παιχνίδια που υποστηρίζουν online multiplayer."

 

Όλα τα 50+ δωρεάν παιχνίδια που δεν απαιτούν πλέον Xbox Live Gold

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       by Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.