Ανακοινώθηκαν τα Games With Gold του Μάϊου.

Published on 26 April 2021 at 19:49

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα και τους τέσσερις τίτλους Xbox Games With Gold για τον Μάιο του 2021! Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για δωρεάν λήψη για μέλη του Xbox Live Gold (συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών του Xbox Game Pass Ultimate).

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των τίτλων που μπορείτε να περιμένετε τον Μάιο:

Armello (1/05 - 31/05):

Το Armello είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι παραμυθιού που ζωντανεύει. Γεμάτο περιπέτεια που συνδυάζει  τακτική παιχνίδι καρτών, πλούσια επιτραπέζια στρατηγική και στοιχεία RPG. Πραγματοποιήστε επικές μάχες μεμονωμένων και πολλών παικτών, ξόρκια, προσλάβετε πράκτορες και ετοιμάστε δηλητήρια στην αναζήτηση του θρόνου!

Dungeons 3 (16/05 - 15/06)

Απελευθερώστε τη σκοτεινή πλευρά σας δημιουργώντας ένα μοναδικό υπόγειο μπουντρούμι από μια τεράστια σειρά δωματίων, παγίδων και δομών. Σηκώστε τον πιο τρομακτικό στρατό που έχει δει ποτέ ο κόσμος, επιλέγοντας ανάμεσα σε απεχθή πλάσματα όπως orcs, succubae, ζόμπι και πολλά άλλα.

LEGO Batman: The Videogame (1/05 - 15/05):

Στο LEGO® Batman ™ παίξτε ως Batman με τον Robin στο πλάι σας καθώς χτίζετε, οδηγείτε, ταλαντεύεστε και πολεμάτε στην Gotham City Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ιστορία από την άλλη πλευρά και παίξτε ως εχθροί του Batman! Δεν υπάρχει ξεκούραση για το καλό (ή το κακό)!

Tropico 4 (16/05 - 31/05):

Ο κόσμος αλλάζει και το Tropico κινείται με την πάροδο του χρόνου - οι γεωγραφικές δυνάμεις ανεβαίνουν και πέφτουν και η παγκόσμια αγορά κυριαρχείται από νέους παίκτες με νέες απαιτήσεις και προσφορές - και εσείς, ως El Presidente, αντιμετωπίζετε ένα εντελώς νέο σύνολο προκλήσεων.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.