Το Xuan Yuan Sword 7 ανακοινώθηκε για το Xbox One.

Published on 26 April 2021 at 23:14

Η EastAsiaSoft ανακοίνωσε ότι το Xuan Yuan Sword 7, το κινέζικο RPG δράσης που βασίζεται στη μυθολογία, θα κυκλοφορήσει για το Xbox One αργότερα φέτος.

Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ένα παιχνίδι από τη σειρά κυκλοφορεί για μια κονσόλα της δύσης.

Το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από το DOMO Studio και κυκλοφόρησε αρχικά από τη Softstar, κυκλοφόρησε παγκοσμίως για υπολογιστή τον Οκτώβριο του 2020, ακολουθούμενο από μια έκδοση PS4 σε ασιατικές περιοχές αργότερα εκείνο το έτος. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα υποστηρίζει κείμενο και υπότιτλους στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρωσικά.

Οι φυσικές εκδόσεις του παιχνιδιού θα είναι επίσης διαθέσιμες σε εμπόρους λιανικής σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη σε συνεργασία με την Maximum Games.

Το Xuan Yuan Sword 7 είναι ένα RPG δράσης με φρενήρη μάχη σε πραγματικό χρόνο, με τρισδιάστατη παρουσίαση και πλούσια κινηματογραφική αφήγηση. Είναι ένας εορτασμός του τοπίου, του πολιτισμού και του πολιτισμού της αρχαίας Κίνας, εγχωμένος με το μυστήριο των δικών του θρύλων σε αντίθεση με τα αναχρονιστικά τεχνολογικά σχέδια. Είναι ένας κόσμος που είναι οικείος αλλά και μυστηριώδης που περιμένει να εξερευνηθεί.

Αναλάβετε το ρόλο του ξιφομάχου Taishi Zhao καθώς παλεύει για να προστατεύσει την οικογένειά του και να αποκαλύψει την αλήθεια μιας απειλής που απειλεί όλη την Κίνα. Με μια ιστορία βαθιά ριζωμένη στην αρχαία κινεζική ιστορία και μυθολογία, το Xuan Yuan Sword 7 επαναπροσδιορίζει τόσο ένα φανταστικό όσο και χαοτικό βασίλειο υπό τη διακυβέρνηση μιας νέας δυναστείας Xin.

Κοντά στο τέλος της κυριαρχίας του Δυτικού Χαν, ο ισχυρός πρωθυπουργός της Κίνας αντικατέστησε τον αυτοκράτορα του, υποσχόμενος μια εποχή ειρήνης και ευημερίας. Αλλά δέκα χρόνια αργότερα, αυτή η υπόσχεση δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Αντ 'αυτού, μια δεκαετία πολέμου και πείνας άφησε την Κίνα σε ερείπια, και η σωτηρία της φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια ενός ξιφομάχου που αποκτά τον έλεγχο ενός μυθικού αντικειμένου που ονομάζεται Elysium Scroll. Μπορούν οι επιστήμονες που αναζητούν την επιστήμη να αναζωογονήσουν την παλιά τους δόξα, ή θα ξεθωριάσουν στις σελίδες της ξεχασμένης ιστορίας;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.